05.01.2013 zamieszkała z nami Irsa z Grey Shadow*PL. W domu dostała imię Ayumi. Za każdym razem na zdjęciu ma inny kolor. Tym razem wyszła bardziej z dodatkami kremowymi
Ostatnio edytowano Wto sty 08, 2013 21:13 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz
Powód:zmieniłam za duże zdjęcie na link
Ja tez się melduję ze starszym rodzeństwem F&G Jakie piekne imię A co do kolorów to obstawiam,że ona nei tylko na każdym zdjęciu ale i co miesiąc będzie miałą inny kolor i tak przez parę lat Szylkrecie tam mają
I ja się melduję z rudym Rysiem ( Finlay) -witaj rodzinko
Ciekawa jestem ,czy broi,tego jak sie bedzie wybarwiac i jak bedzie okręcać Duzych dookoła pazurka
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Na razie testuje mała co może zrobić, a za co będzie 'Psik, nie można'. Próbowała podgryzać żaluzje, kable, okładkę od tabletu, drapać dywan, ale powoli się uczy, że to nie przejdzie.
Przez pierwsze dwa dni Ayumi jadła tylko suche, nie chciała wołowiny Za to jak zaczęła jeść to z każdym dniem więcej. Wczoraj zjadła ok 100g wołowiny, a dziś jak na razie doszła do 60g, a to jeszcze nie koniec. Apetyt na surowe mięsko ma duży. Boję się czy jej nie przekarmię, ale też nie chce zagłodzić koteczka.