Co prawda przywitałam się juz w wątku " poznajmy sie...

A nasza historia wygląda tak :
Od zawsze marzyłam o kocie .Ale jakoś nigdy nie miałam możliwości spełnić tego marzenia.Mój małżonek tez nie był chętny .
Wszystko tak na poważnie zaczęło się kilka miesięcy temu kiedy byliśmy z wizytą u znajomego u którego zobaczyliśmy ślicznego koteczka ,a właściwie koteczkę , mojemu synkowi kotek bardzo sie spodobał a i mężowi troszkę zmiękło serduszko kiedy miał na kolanach takie puchate maleństwo . Od tego dnia zaczęłam poważnie drążyć temat posiadania kotka . ponieważ mamy tylko jeden pokój dla naszej 3(teraz już 4 odkąd nasze kocie dołączyło do naszej zwariowanej ekipy:) ) Tak więc zaczęłam rozglądać sie po ogłoszeniach i pokazywać je mojemu mężczyźnie i powoli zaczął ulegać.Zaczęły się rozmowy o obowiązkach itp..aż pewnego dnia trafiłam na ogłoszenie w którym do oddania były 4 kotki od mamusi pół syberyjskiej ( 2 rude koteczki , jeden czekoladowy, i jeden czarno biały ), od razu zakochałam się w nich. A że zbliżaly się moje urodziny...to dodatkowy argument sie znalazł- bo w końcu to idealny prezent:))Na trzeci dzień od pojawienia sie ogłoszenia wreszcie dostałam zgodę na zatelefonowanie w sprawie adopcji jednego z nich.W sumie to w planie była adopcja tego czekoladowego ale jak sie okazalo, został tylko czarno biały ( jak sie dowiedziałam urodził się 8 czerwca , specyficzna data szczególnie dla facetów...bo to data meczu Polska-Grecja , okazało sie też że był pierwszy z miotu i że to ulubieniec właścicieli ).Nastepnego dnia po rozmowie telefonicznej pojechaliśmy po naszego futrzaczka , i była to naprawde dobra decyzja.A co do imienia .. nasz synek często ogląda kreskówki i właśnie imię Złosiej , wpadło kiedyś w ucho mojemu mężowi..i zaproponował że własnie takie imie dostanie nasz kotek. Jak sie okazało bardzo trafnie po po kilku dniach z cichego przytulaka zrobił sie łobuziak który uwielbia gryźć i drapać po rękach i nogach . Czasem już nie wiem jak go uspokoić kiedy wpada w fazę miałcząco mruczącą rzucając się z zębami i pazurami na moją biedną rękę

A tu Złosiowa galeria zdjęć: http://www.flickr.com/photos/lilusia/se ... 832029474/
To zostało zrobione dzisiaj ^^ http://www.flickr.com/photos/lilusia/78 ... /lightbox/
Pozdrawiamy i mamy nadzieje że będziecie do nas zaglądać a ja obiecuje uaktualniać wątek nowymi fotkami i przygodami