Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:no to ja siknę tak od serca po nocy, lepiej wiadro daj
kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:no to ja siknę tak od serca po nocy, lepiej wiadro daj
A duża kuwetka nie wystarczy?Cześć Karolku...Co porabiają Garf z Toffikiem w wakacje?
Karolek(ona) pisze:kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:no to ja siknę tak od serca po nocy, lepiej wiadro daj
A duża kuwetka nie wystarczy?Cześć Karolku...Co porabiają Garf z Toffikiem w wakacje?
wkur... mnie jak zwykle
kupiłam i taka miotełkę z piórek rano jak wróciłam to miotełka połamana a piórka latają po domu - ostatnia rzecz jaka dostali ode mnie![]()
powiedziałam, że następnym razem otwieram drzwi i fora ze dwora
kalair pisze:Witajcie w nowym wąteczku.
A cóż to za tytu???ł
Tyiga pisze:Kiedyś moje koty wędrowały do rodziców.
Teraz, gdy jest u nich babcia (nigdy nie można przewidzieć, czy ich nie uderzy) - moja mama przychodzi do nich. Odległość na szczęście nieduża.
puszatek pisze:witaj ....![]()
Karolek(ona) pisze:kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:no to ja siknę tak od serca po nocy, lepiej wiadro daj
wkur... mnie jak zwykle
kupiłam i taka miotełkę z piórek rano jak wróciłam to miotełka połamana a piórka latają po domu - ostatnia rzecz jaka dostali ode mnie![]()
powiedziałam, że następnym razem otwieram drzwi i fora ze dwora
kropkaXL pisze:Renatko kochana-melduję się na wąteczku!
Mam nadzieję,że za 2 miesiące znów sie zobaczymy!![]()
I nie Antosię widziałaś,bo ona niestety odeszła 4.12.12-za kanapą widziałas Adelkę
-mojego kochanego dzikunka!
Jak tylko wyszliście-od razu wymaszerowała zza kanapy i z ogonkiem w górze pobiegła do michy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 47 gości