Wróciłam do siebie...
Dziwnie, ale dobrze.
Przez ten czas biegałam po znajomych wątkach, ale i od początku do końca przeczytałam jeszcze raz wszystkie swoje wątki.
I doszłam do wniosku, że wszystkie były optymistyczne, nawet do pewnego momentu ten przedostatni...
Tak więc wracam z nowym wątkiem, z nowymi nadziejami, z kotami i Michasią

Pisać mogą wszyscy, Duzi i Koty, nawet jak Pies coś wpisze, to będę zadowolona

Postaram się prowadzić wątek tak, jak dawniej, bez kłótni i niepotrzebnych zatarć...
Może zdarzyć sie tak, że nie będzie mnie dzień czy dwa na forum...nie będzie to oznaka lekceważenia, ale zwyczajne życiowe czynniki, i wtedy proszę o wyrozumiałość. Ostatnio notorycznie nie płacę rachunku w terminie, więc mogą mi wyłączyć, albo coś innego się zdarzy...ale zawsze wrócę

A teraz przedstawię moich dzielnych Legionistów.
A sio, Duża, sami się przedstawimy, potrafimy przecież.

Ja jestem Plamek, mam jeszcze cały czas 9 lat, jestem najstarszy i najmądrzejszy z całego towarzystwa. Uwielbiam spokój i ciszę, i bawić się z Zośką. A najbardziej uwielbiam Dużą

Ja jestem Punio, mam 6 latek i jestem wielką gapą. Nie umiem się bić ani złościć, ale za to umiem pięknie barankować, buziać i mruczeć. Uwielbiam swoją Dużą i małe Duże też

Jestem Aluś. Mam 7 lat, i jestem duży. Moja Duża mówi, że jestem wielka pierdoła, bo tylko gadam i gadam. Lubię swoją Dużą i bić Michalinę

A ja jestem Zosia i niedługo skończę 3 latka

Jestem Michalina, mam 6 lat i jedna mała Duża mówi, że jestem najpiękniejszą sunią na całym świecie

Ja jestem Wiktor [*]...czuwam nad swoją ukochaną Dużą z wysokiego Tęczowego Mostu i pilnuję, żeby nic złego Jej się nie stało...

Skoro moja armia przedstawiła się sama, to mnie nie pozostaje już nic innego, jak tylko zaprosić wszystkich do wątku

Kuwety rozstawione, więc zapraszam do sikania