Witamy jednak równie ciepło, i serdecznie w Kretkowie.
Witają Iriska, Lafinka, Saphirka i Ja też.

Zaczynam w piękny wrześniowy dzionek.

Dla Was-

Link do 94-
viewtopic.php?f=1&t=117020
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Mereth pisze:Jestem
Hej Asiu!!!Jesteś?
Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:Jestem
Hej Asiu!!!Jesteś?
Na chwilkę weszłam na forum i co widzę? Nowe Kretki, to śmignęłamI w tej oto magiczny sposób jestem na podium
![]()
A teraz idę wieszać zasłonkę, bo moje najmłodsze dziecko chyba martwiło się, że jak wrócę do domu to nie będę miała co robić i się już tym odpowiednio zajęło![]()
![]()
Cameo pisze:Jestem i Ja.
Mereth, ale masz cuda w podpisieszczególnie to małe i bure...
Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:Jestem
Hej Asiu!!!Jesteś?
Na chwilkę weszłam na forum i co widzę? Nowe Kretki, to śmignęłamI w tej oto magiczny sposób jestem na podium
![]()
A teraz idę wieszać zasłonkę, bo moje najmłodsze dziecko chyba martwiło się, że jak wrócę do domu to nie będę miała co robić i się już tym odpowiednio zajęło![]()
![]()
OKI pisze:Mereth pisze:kalair pisze:
![]()
![]()
U mnie najmłodsze dziecko było obwiniane o zrzucanie zasłonek wraz z karniszem![]()
Do czasu, aż się okazało, że to współpraca międzypokoleniowa z najstarszą babcią![]()
Tłuką się przez zasłony
Caragh pisze:NareszcieMoge wrocic do sprzatania
Cameo pisze:Mereth, ale masz cuda w podpisieszczególnie to małe i bure...
kalair pisze:OKI pisze:Mereth pisze:Na chwilkę weszłam na forum i co widzę? Nowe Kretki, to śmignęłamI w tej oto magiczny sposób jestem na podium
![]()
![]()
U mnie najmłodsze dziecko było obwiniane o zrzucanie zasłonek wraz z karniszem![]()
Do czasu, aż się okazało, że to współpraca międzypokoleniowa z najstarszą babcią![]()
Tłuką się przez zasłony
He he..U mnie też jakby yyy....kolektywnie hmm...podjęto decyzję o braku jakichkolwiek zasłonek, o firankach nie wspominając..![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Nul i 71 gości