Żyje, ale jeszcze nigdy nie miałam tak mało czasu, postaram się jak najszybciej o tych kuwetach no i aby nie było niegrzecznie wszystkich poodwiedzać, po prostu nie chce to robić na odpiernicz tylko na prawdę odwiedzić tzn w wątkach, a na to potrzebuje trochę czasu bo mam zaległości ale bardzo się cieszę, że nie zostałam zapomniana Ale myślę o Was i to nie jest ściema.
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'
Niestety nie zdążę myślałam, że wszystkich przed Świętami odwiedzę, nie gniewajcie się.
Dlatego w moim wątku dla wszystkich czytających , odwiedzających:
Wesołych, spokojnych oraz przede wszystkim zdrowych Świąt Bożego Narodzenie, oby nikt z Was nie czuł się samotny a Wasze koty były okazami zdrowia i oczywiście spełnienia wszystkich marzeń. Zunia z kotami i rodzinką.
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'
Przyszedł grudzień,przyszły święta A ja o Was wciąż pamiętam więc przesyłam Wam życzenia niech się spełnią Wasze marzenia powodzenia,pomyślności i najlepiej trzezwych gości niech kolędy wyśpiewują przy tym bardzo nie fałszują zdrowia w te świąteczne dni Dla Was my składamy dziś