Jak zrobić ładne fotki do ogłoszeń kotu, który całymi dniami przesiaduje w schowku kanapy

...?
Kanapę ciężko się otwiera, kota wygonić z niej trudno, tym trudniej, że w międzyczasie pchają do środka łby inne ciekawskie koty

... A jeśli już nawet czasami uda się wygonić, to po 5-10 minutach przerażony, zjeżony kot wraca jak bumerang na
swoje miejsce...
Poza tym, Basia jest absolutnie przemiła i przekochana: mruczy, barankuje, patrzy w oczy, chodzi przy nodze... Ale boi się Drani, bardzo się boi, nie da się ukryć
Jest pewna szansa, pewna nadzieja na coś, ale nie chcę zapeszać. Nawet jeżeli uda mi się Basiunię GDZIEŚ
(w dobre i pewne miejsce) zainstalować, to wszystko będzie zależało od zachowania innej (też zresztą tri) kocicy, barrrdzo grrroźnej kocicy niestety

...
Kochani, robi się ze mną coraz bardziej nieciekawie. Jeżeli nadal tak będzie, to nie wiem, jakim cudem dam radę chodzić do pracy
, o siedzeniu wieczorami w necie nie wspominając
Chciałabym kiedyś wrócić: z innym podejściem do życia, z jakąś nadzieją, z nowymi Drańskimi fotkami (przecież kupiłam nowy aparat
) i historiami... Nie ma sensu się żegnać, bo nadal codziennie tu zaglądam, kiedy jest mi tak byle jak... Ale piszę to na wszelki wypadek, bo z dnia na dzień robi się byle jak coraz bardziej, a każdy weekend jeszcze mocniej mi ten fakt uświadamia

Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]