Kinga - mosz recht -
Już nic nie mówię ...
Moderator: Estraven
AYO pisze:No -ba![]()
Mnie ta fotka mignęła tutaj ale myślałam, że to taki żarcik z Twojej strony![]()
No sie narobiłojeszcze kalair wąta reaktywuje

kinga w. pisze:A linka do fotki wrzuciłam... Fotki nie. Wdzięczna? Za kolejną dręczycielkę w domu?? Ucieszę się jak mnie nie przeklniesz!
kalair pisze:kinga w. pisze:A linka do fotki wrzuciłam... Fotki nie. Wdzięczna? Za kolejną dręczycielkę w domu?? Ucieszę się jak mnie nie przeklniesz!
No właśnie..Trza mi jeszcze gadziny w domu..
bazylica pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:A linka do fotki wrzuciłam... Fotki nie. Wdzięczna? Za kolejną dręczycielkę w domu?? Ucieszę się jak mnie nie przeklniesz!
TRZA![]()
![]()
kalair pisze:bazylica pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:A linka do fotki wrzuciłam... Fotki nie. Wdzięczna? Za kolejną dręczycielkę w domu?? Ucieszę się jak mnie nie przeklniesz!
TRZA![]()
![]()
TRZECIEJ MAUPY?!![]()
![]()
![]()
A jakoś przeżyjemy.
bazylica pisze:kalair pisze:bazylica pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:A linka do fotki wrzuciłam... Fotki nie. Wdzięczna? Za kolejną dręczycielkę w domu?? Ucieszę się jak mnie nie przeklniesz!
TRZA![]()
![]()
TRZECIEJ MAUPY?!![]()
![]()
![]()
A jakoś przeżyjemy.
pamietaj co nas nie zabije to nas wzmoci![]()
kalair pisze:bazylica pisze:kalair pisze:bazylica pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:A linka do fotki wrzuciłam... Fotki nie. Wdzięczna? Za kolejną dręczycielkę w domu?? Ucieszę się jak mnie nie przeklniesz!
TRZA![]()
![]()
TRZECIEJ MAUPY?!![]()
![]()
![]()
A jakoś przeżyjemy.
Tiaaa...czuję się bardzo wzmocniona..A po trzecim to jużw ogóle nic mi nie straszne!![]()
bazylica pisze:kalair pisze:bazylica pisze:kalair pisze:bazylica pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:A linka do fotki wrzuciłam... Fotki nie. Wdzięczna? Za kolejną dręczycielkę w domu?? Ucieszę się jak mnie nie przeklniesz!
TRZA![]()
![]()
TRZECIEJ MAUPY?!![]()
![]()
![]()
A jakoś przeżyjemy.
Tiaaa...czuję się bardzo wzmocniona..A po trzecim to jużw ogóle nic mi nie straszne!![]()
to dobrze
więc kiedy?????????![]()
kalair pisze:bazylica pisze:kalair pisze:bazylica pisze:kalair pisze:bazylica pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:A linka do fotki wrzuciłam... Fotki nie. Wdzięczna? Za kolejną dręczycielkę w domu?? Ucieszę się jak mnie nie przeklniesz!
TRZA![]()
![]()
TRZECIEJ MAUPY?!![]()
![]()
![]()
A jakoś przeżyjemy.
to dobrze
więc kiedy?????????![]()
Za jakieś 3-4 tyg.![]()
Musi podrosnąć.Ma opiekę w postaci bokserki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 14 gości