bazylica pisze:Cześc kochaniutkie footra i Duże![]()
![]()
Czesc

Podmienili mi Duza

Mru przerazony
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bazylica pisze:Cześc kochaniutkie footra i Duże![]()
![]()
maciejowa pisze:bazylica pisze:Cześc kochaniutkie footra i Duże![]()
![]()
Czesc
Podmienili mi DuzaTamta miala takie kreciołki na glowie, a ta ma calkiem proste wlosy
Jak odzyskac MOJA Duza?
![]()
Mru przerazony
Dorota pisze:maciejowa pisze:bazylica pisze:Cześc kochaniutkie footra i Duże![]()
![]()
Czesc
Podmienili mi DuzaTamta miala takie kreciołki na glowie, a ta ma calkiem proste wlosy
Jak odzyskac MOJA Duza?
![]()
Mru przerazony
Mru,
obwachaj te nowa Duza.
Duze ze swoja sierscia robia nieraz cos dziwnego.
Mru zdenerwowany
maciejowa pisze:Dorota pisze:maciejowa pisze:bazylica pisze:Cześc kochaniutkie footra i Duże![]()
![]()
Czesc
Jak odzyskac MOJA Duza?
![]()
Mru przerazony
Mru,
obwachaj te nowa Duza.
Duze ze swoja sierscia robia nieraz cos dziwnego.
Mru zdenerwowany
Myslisz, ze moge bezpiecznie do niej podejsc?
Mru podejrzliwy
maciejowa pisze:Pachnie jak Duza i caluje jak Duza.To chyba jednak MOJA Duza.Znalazlem w lazience taki goracy patyk. Mysle, ze to on jest odpowiedzialny za zmiane na glowie Duzej.
Mru detektyw
Dorota pisze:maciejowa pisze:Pachnie jak Duza i caluje jak Duza.To chyba jednak MOJA Duza.Znalazlem w lazience taki goracy patyk. Mysle, ze to on jest odpowiedzialny za zmiane na glowie Duzej.
Mru detektyw
Mozliwe...
Jesli ten patyk ma na koncu wtyczke, to nawet pewne.
Niektore patyki robia loki, a niektore prostuja je.
Duzi sa jednak troche pogieci, prawda?
Nie dotykaj goracego!
Mru
MaryLux pisze:Mru, jak mam wyprostować futerko Duzej? Fcale mi się to pokręcone nie podoba
Inka
maciejowa pisze:MaryLux pisze:Mru, jak mam wyprostować futerko Duzej? Fcale mi się to pokręcone nie podoba
Inka
Kup jej na urodziny takiego patyka goracego, co sie go do pradu wlacza i on sprawia, ze futro sie prostuje.
Mru informujacy
maciejowa pisze:To zamien Dzien Matki na Dzien Duzej i kup jej z tejze okazji![]()
Mru pomyslowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 48 gości