Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 27, 2010 11:54 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

Hej, hej :D
Na chwilę spuścić wątek z oka, a potem oko samo wypada - owieczkę masz 8O :1luvu: No, ładnieeeee....

Inga :1luvu: , spóźnione, ale najgorętsze życzenia Ci przesyłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z niecierpliwością czekam na dalsze relacje :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro sty 27, 2010 11:56 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

jerzykowka pisze:Z niecierpliwością czekam na dalsze relacje :mrgreen:

O nie, tylko nie to, chyba że po pracy, bo ja dzisiaj w pracy na bank już nie czytam Ingi postów w tym wątku :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro sty 27, 2010 11:57 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

I jak obrzyganiec :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro sty 27, 2010 12:10 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

moś pisze:I jak obrzyganiec :roll:

znaczy obrzygany czy obrzygujący? :roll:
nie wiem, w pracy jestem. do domu nie dzwonię, boję się, chociaż TŻ jak mi relacjonował poranne wydarzenia to czegoś się kulał ze śmiechu. Ja to tego chłopa podziwiam, wiecie? 8O jak się zadał ze mną to koty raczej obojętne mu były (delikatnie mówiąc), na psie tymczasy absolutnie nie wyraża zgody. No. Na Z(C)orro też nie wyraził. A teraz rechocze :lol:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro sty 27, 2010 12:16 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

A brata lub bliskiego krewnego w zbliżonym wieku na zbyciu nie ma ten Twój TŻ :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro sty 27, 2010 12:22 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

AYO pisze:A brata lub bliskiego krewnego w zbliżonym wieku na zbyciu nie ma ten Twój TŻ :mrgreen:

Może sklonować Wieśka, oczywiście w kilku egzemplarzach :?
Składam zamówienie 8)
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Śro sty 27, 2010 12:23 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

jerzykowka pisze:
AYO pisze:A brata lub bliskiego krewnego w zbliżonym wieku na zbyciu nie ma ten Twój TŻ :mrgreen:

Może sklonować Wieśka, oczywiście w kilku egzemplarzach :?
Składam zamówienie 8)

:ryk:

Inga zamówienia zbieraj :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro sty 27, 2010 12:31 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

jerzykowka pisze:Składam zamówienie 8)

Aśka, no innym to mogę się nie dziwić, bo TŻ-ta nie widziały na oczy, mogą sobie Brada Pitta wyobrażać, ale Ty? 8O

AYO, posiada brata dwa lata starszego, bez dzieci i żony, ale na tym się kończą podobieństwa. Chyba byś nie wytrzymała, ja daję radę na "rodzinnych" uroczystościach dopiero jak sobie strzelę. Inaczej mam ochotę go zamordować, serio, serio :roll:

Georg-inia

Post » Śro sty 27, 2010 12:36 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

Chyba Cię rozumiem :wink:
Moja koleżanka zakochała się w takim kolesiu - na oko nic mu nie brakuje ale jak gębę otworzy to bez sety nie wytrzymasz dłużej niż kwadrans :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro sty 27, 2010 13:26 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

Georg-inia pisze:
jerzykowka pisze:Składam zamówienie 8)

Aśka, no innym to mogę się nie dziwić, bo TŻ-ta nie widziały na oczy, mogą sobie Brada Pitta wyobrażać, ale Ty? 8O

Brad Pitt jest banalny, podtrzymuję zamówienie Ty sobku :mrgreen
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro sty 27, 2010 13:51 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

Popieram przedpiszczynie :mrgreen:
Tobie nie ubędzie bo oryginał przeciez sobie zostawisz a ile dobrego na forum z tego wyniknie :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro sty 27, 2010 14:21 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

dobra, uprzedzę, że będzie klonowany, zakupię maszynkę do klonowania i od przyszłego tygodnia zbieram adresy do wysyłki :lol:

dostałam pięć z pracy sem. z higieny, a dokładniej z badania mięsa zwierząt łownych. Fajnie, bo oddałam pracę 16 stycznia, a przepisy wg których pisałam przestały obowiązywać od 1 stycznia :mrgreen: ale mądra bestyjka zaznaczyłam na końcu tę informację, przyjmując datę stworzenia dzieła, jako grudniową 8)
I co z tego? teraz anatomia i choroby, dwa najważniejsze przedmioty, a ja wczoraj zamiast kuć to poszłam spać o 21.00 :oops:

Georg-inia

Post » Śro sty 27, 2010 14:23 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

gratulacje ogromne :D
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro sty 27, 2010 14:24 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

Auć :roll:

To ja tylko napisze, że wspieram Cię duchowo, z klonowaniem możemy poczekać do końca sesji :wink:
Napisz tylko co na polu walki :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro sty 27, 2010 14:27 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

I dalej tak trzymaj z tymi piątkami :ok:

A jak twojego TŻ-ta nie widziała, przecież kiedyś wklajałaś zdjęcia w kapelusiku :wink:

A co braci TŻ-tów to u mnie jest identycznie mój sensowny, a brat podobnie jak u Ciebie nie do życia :roll:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

[poprzednia][następna]