czyli jedank cos wiesz
Moderator: Estraven
Chat pisze:No widzisz, Moska, nawet Prezydent we wlasnej osobie przybyl Ci na ratunekPamietaj - grunt to podstawa
moś pisze:jola.goc pisze:moś pisze:Witanko, mozecie mi wytlumaczyc: dlaczego kokiecik jest i Joli i Dorty i jeszcze przebywal czasowo u trawki, to czyj on jest?
Kristinbb.
---
to ja juz nic nie wiem
Chat pisze:No widzisz, Moska, nawet Prezydent we wlasnej osobie przybyl Ci na ratunekPamietaj - grunt to podstawa
kristinbb pisze:moś pisze:jola.goc pisze:moś pisze:Witanko, mozecie mi wytlumaczyc: dlaczego kokiecik jest i Joli i Dorty i jeszcze przebywal czasowo u trawki, to czyj on jest?
Kristinbb.
---
to ja juz nic nie wiem
no i po co Ci to było...![]()
głowa pewnie rozbolała tylko...![]()
trawa11 pisze:Czekoladka pisze:trawa11 pisze:kristinbb pisze:Czekoladka pisze:jola.goc pisze:Czekoladka pisze:A Kokiecik to czyj?
Mój![]()
---
Sliczny!
To mój kotek...
![]()
![]()
![]()
To czyj w końcu?Skąd się wziąl u trawki i co tam robi, jak tam trafił i..?
nie wiem

trawa11 pisze:Chat pisze:No widzisz, Moska, nawet Prezydent we wlasnej osobie przybyl Ci na ratunekPamietaj - grunt to podstawa
Mośka ma chody![]()
nawet u samego Prezydenta![]()
![]()
![]()
ale ja jeszcze większe
moś pisze:Chat pisze:No widzisz, Moska, nawet Prezydent we wlasnej osobie przybyl Ci na ratunekPamietaj - grunt to podstawa
Nie, grunt to miec plecy
moś pisze:kristinbb pisze:moś pisze:jola.goc pisze:moś pisze:Witanko, mozecie mi wytlumaczyc: dlaczego kokiecik jest i Joli i Dorty i jeszcze przebywal czasowo u trawki, to czyj on jest?
Kristinbb.
---
to ja juz nic nie wiem
zeby tylko glowa, oczy bola od wytrzeszczania
kristinbb pisze:moś pisze:jola.goc pisze:moś pisze:Witanko, mozecie mi wytlumaczyc: dlaczego kokiecik jest i Joli i Dorty i jeszcze przebywal czasowo u trawki, to czyj on jest?
Kristinbb.
---
to ja juz nic nie wiem
moś pisze:trawa11 pisze:Chat pisze:No widzisz, Moska, nawet Prezydent we wlasnej osobie przybyl Ci na ratunekPamietaj - grunt to podstawa
Mośka ma chody![]()
nawet u samego Prezydenta![]()
![]()
![]()
ale ja jeszcze większe
No ty to masz doslowne, ostatnio
trawa11 pisze:kristinbb pisze:moś pisze:jola.goc pisze:moś pisze:Witanko, mozecie mi wytlumaczyc: dlaczego kokiecik jest i Joli i Dorty i jeszcze przebywal czasowo u trawki, to czyj on jest?
Kristinbb.
---
to ja juz nic nie wiem
nie mysleć wcale
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 15 gości