Wymiziany

Przeproszony

Nakarmiony

Śpi na krześle

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MarciaMuuu pisze:brybry![]()
Czarno-biała kota maltertuje mnie sznureczkiem.
MarciaMuuu pisze:Kira jest bombowym kotem![]()
Przed chwilą wlzała do kartona z bombkami (choinkowymi)
MarciaMuuu pisze:Karton jest w pawlaczu na wys. 2,20m , ale nie został jeszcze zamknięty, bo mieszkanko jescze niewykończone. Do pawlacza dochodzą belki (bo to mieszkanko to stryszek jest) = do pawlacza dochodzi Kira
![]()
Też jakos tak burzowo naładowana jest
MarciaMuuu pisze:Dorota pisze:...bry... Zielone Kapturki!
![]()
![]()
Mereth pisze:MarciaMuuu pisze:Karton jest w pawlaczu na wys. 2,20m , ale nie został jeszcze zamknięty, bo mieszkanko jescze niewykończone. Do pawlacza dochodzą belki (bo to mieszkanko to stryszek jest) = do pawlacza dochodzi Kira
![]()
Oj chyba wszyscy dzisiaj tacy jacyś, mi się właśnie od TŻ dostało...humory ma gorsze niż baba
MarciaMuuu pisze:Mereth pisze:MarciaMuuu pisze:Karton jest w pawlaczu na wys. 2,20m , ale nie został jeszcze zamknięty, bo mieszkanko jescze niewykończone. Do pawlacza dochodzą belki (bo to mieszkanko to stryszek jest) = do pawlacza dochodzi Kira
![]()
Oj chyba wszyscy dzisiaj tacy jacyś, mi się właśnie od TŻ dostało...humory ma gorsze niż baba
Mój TŻ to samo
MarciaMuuu pisze:Mereth pisze:MarciaMuuu pisze:Karton jest w pawlaczu na wys. 2,20m , ale nie został jeszcze zamknięty, bo mieszkanko jescze niewykończone. Do pawlacza dochodzą belki (bo to mieszkanko to stryszek jest) = do pawlacza dochodzi Kira
![]()
Mój TŻ to samo
Paulaaa pisze:![]()
Witamy i słoneczko wysyłamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości