tosiula, a kołtuny Torilowi się nie robią?
Czy jeszcze nie masz takiego dostepu do jego futra żeby sprawdzić?
Bo u Romka pod pachami i pod tylnymi lapkami czasem się zdarza taka niespodzianka...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Jus dajem adres: Wrocław, tsecie pientro, koło ozecha psy moście
Inka
kothka pisze:tosiula, a kołtuny Torilowi się nie robią?
Czy jeszcze nie masz takiego dostepu do jego futra żeby sprawdzić?
Bo u Romka pod pachami i pod tylnymi lapkami czasem się zdarza taka niespodzianka...
MaryLux pisze:No, tn orzech to jest na takim miejscu, gdzie jeszcze 15 lat temu były piękne poniemieckie działki
kalair pisze:Tosiula, oby tak dalej! Na pewno będzie tylko lepiej! Głaski dla wszystkich!
![]()
![]()
izaA pisze:Bo to już pewnie bardziej jest zabawa...jaka satysfakcja, jak w końcu przełamujesz kocie lody, prawda? Gadający kot powiadasz, jeszcze ci się to kiedyś znudzi
tosiula pisze:izaA pisze:Bo to już pewnie bardziej jest zabawa...jaka satysfakcja, jak w końcu przełamujesz kocie lody, prawda? Gadający kot powiadasz, jeszcze ci się to kiedyś znudzi
i to szybciej niż wszędzie latajace kilogramy kłaczków
tosiula pisze:kalair pisze:Tosiula, oby tak dalej! Na pewno będzie tylko lepiej! Głaski dla wszystkich!
![]()
![]()
dla mnie też
MariaD pisze:tosiula pisze:kalair pisze:Tosiula, oby tak dalej! Na pewno będzie tylko lepiej! Głaski dla wszystkich!
![]()
![]()
dla mnie też
Głasku, głasku, głasku, głasku, głasku, głasku, głasku.
Wystarczy?![]()
Chcesz drugiego gadającego kota? Mogę podesłać Desnę, dziób jej się nie zamyka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1380 gości