Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:Ojej, Duża w zielonym powiedziała, że jestem grubaI teraz Hugonek to przeczyta i przestanie mnie lubić
![]()
Hugonku, nie jestem wcale tłuścioszkiem. Już mi kosteczki nie sterczą i futerko lśni i może troszkę tłuszczyku na brzusiu jest, ale tak mało to się gumką wytrze![]()
Część Śliczna. Nie martw się tym, co Duża w zielonym gada. Ja tez przytyłem od wiosny ponad pół kilograma, teraz ważę 6kg, a było 5,2 kg. Ale im więcej futra tym lepiej. Chyba
. Całuję Twoje plamki i... fałdki tłuszczyku
![]()
![]()
![]()
oooo, Hugonku. Ale się z Ciebie przystojniak zrobiłnie żadne chucherko
Napisz mi, jak się czujesz, jak Twoje serduszko i nereczki. Twoja Duża mówiła mojej Dużej, że sprawdza u Dużej w zielonym. Napisz koniecznie. Niepokoję się o Twoje zdrówko. Ale wiem, że skoro futerka Ci przybywa
, to chyba choruszek nie jesteś
Ale Twoja Duża o Ciebie dba
Musi Cię bardzo kochać. Więc lepiej zjadaj wszystko z miseczki, co Ci nałoży i słuchaj się jej
![]()
A mój brzuszek już całkiem w porządku. Duża mówi, że jestem grzeczna dziewczynka i nie ruszam ranki.Ale dzisiaj bardzo mało sniadanka zjadłam. Jakoś nie miałam apetytu. Najpierw Duża dała wątróbki, potem kurczaczka, a ja i tak nie chciałam
Duża się chyba zmartwiła.
Całuję Cię w śliczny pysio i piękny krawacik![]()
![]()
Ja też jakoś mniej jem i Duża już się martwi, bo we wtorek wyjeżdża na 3 tygodnie i już szuka mi choroby. Powiedziała, że kupi dziś u weta pastę na kłaczki, może z tego jest problem.
Cieszę się, że nie boli Cie brzusio i wszystko jest dobrze i ładnie się goi. Tylko zjadaj Milusiu z miseczki wszystko, że Twoja Duża była spokojna. Nieustanne buziaczki ślę