A tutaj wnętrzności kominka.
Myszaczek uwielbiał tam włazić i ostrzyć sobie pazurki. Ile ja się na ten temat nasłuchałam od TŻta

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Z Myszaczkiem różnie, raz lepiej, raz gorzej.
Dzisiaj dostał kolejny zestaw zastrzyków, dzisiaj troche protestował.
Nie chce jeść, jedynie wieczorem troche pożera suchego. Na szczęście dzisiaj zauważyłam jakiś urobek w kuwecie, pierwszy od kilku dni.
Pyszczek ma przełysiały, widać od razu, że coś mu dolega i ma spadek formy...
trawa11 pisze:CoToMa,wiesz jak Bajka sie strasznie dopomina o jedzenie? Skrzeczy tak jakby nie wiadomo ile nie jadla :lol: Dzisiaj byla mielona wolowink.Oczywiscie Maniek pogardzil ,Bajka w moment zjadla za niego.Az soe boke ,zeby rzeczywiscie sie nie roztyla
trawa11 pisze:CoToMa pisze:Dorota pisze:Ale bedziesz miala czysciutko i slicznie!
Niestety jeszcze to trochę potrwa. Zrobiony jest mój gabinet, pokój dziecięcy i kuchnia, ale bez mebli. Niestety na wiosnę trzeba będzie ponownie malować ściany. Jeszcze do skończenia został kominek, łazienka i wiatrołap. No i zakup mebli, drzwi. Ale na szczęście powoli zaczyna to jakoś wyglądać.
W Waszym pokoju dziennym to zmiescilo by sie cale nasze mieszkanie![]()
![]()
iwona_35 pisze:CoToMa pisze:Z Myszaczkiem różnie, raz lepiej, raz gorzej.
Dzisiaj dostał kolejny zestaw zastrzyków, dzisiaj troche protestował.
Nie chce jeść, jedynie wieczorem troche pożera suchego. Na szczęście dzisiaj zauważyłam jakiś urobek w kuwecie, pierwszy od kilku dni.
Pyszczek ma przełysiały, widać od razu, że coś mu dolega i ma spadek formy...
to chyba niestety , pozostałości ze schroniska, w sumie Femka z Milusią też ma non stop jakieś kłopoty, ja z Chudinim to samo.
Echhhh....trzymam kciuki, a mieszkanko..no,no..nie powiem...ładne...
Femka pisze:trawa11 pisze:CoToMa,wiesz jak Bajka sie strasznie dopomina o jedzenie? Skrzeczy tak jakby nie wiadomo ile nie jadla :lol: Dzisiaj byla mielona wolowink.Oczywiscie Maniek pogardzil ,Bajka w moment zjadla za niego.Az soe boke ,zeby rzeczywiscie sie nie roztyla
a wiadomo,jak często dajesz jej jeść????![]()
trawa11 pisze:CoToMa,bedziesz jutro w przytulisku? Mozliwe ,ze jutro zabierzemy Bazylka![]()
Acha ,nie wiesz jak jutro przyjmuje dr.Asia?
CoToMa pisze:trawa11 pisze:CoToMa,bedziesz jutro w przytulisku? Mozliwe ,ze jutro zabierzemy Bazylka![]()
Myślę, że będę.
Byłoby fajnie, jakbyście go wzięli
Niestety nie wiem jak przyjmuje jutro dr Asia, ale wydaje mi się, że na ranną zmianę...
trawa11 pisze:CoToMa pisze:trawa11 pisze:CoToMa,bedziesz jutro w przytulisku? Mozliwe ,ze jutro zabierzemy Bazylka![]()
Myślę, że będę.
Niestety nie wiem jak przyjmuje jutro dr Asia, ale wydaje mi się, że na ranną zmianę...
oj ,wolalabym ,zeby miala pop poludniu.Coprawda ,pytalam ja ostatnoi ,jak pracuje ,ale ona tak namieszala ,ze wkoncu nie wiem.
Ciekawe ,jak to jest miec trzy koty?![]()
![]()
,juz sie nie moge doczekac ,zeby sie o tym przekonac
![]()
![]()
CoToMa pisze:trawa11 pisze:CoToMa pisze:trawa11 pisze:CoToMa,bedziesz jutro w przytulisku? Mozliwe ,ze jutro zabierzemy Bazylka![]()
Myślę, że będę.
oj ,wolalabym ,zeby miala pop poludniu.Coprawda ,pytalam ja ostatnoi ,jak pracuje ,ale ona tak namieszala ,ze wkoncu nie wiem.
![]()
![]()
![]()
Ja niestety mogę Ci tylko powiedzieć jak to jest mieć 6 kotów![]()
![]()
trawa11 pisze:CoToMa pisze:trawa11 pisze:CoToMa pisze:trawa11 pisze:CoToMa,bedziesz jutro w przytulisku? Mozliwe ,ze jutro zabierzemy Bazylka![]()
Myślę, że będę.
![]()
![]()
![]()
![]()
o nie![]()
![]()
,nie wiem ,czy zgodze sie na czwartego
.Chociaz TZ uparcie chce docelowo czworeczke
.Na wiecej nie ma miejsca ,no i kasy tez
![]()
A jak myslisz ,czy bazylek bedzie ze mna spal w lozku?O niczym innym nie marze
CoToMa pisze:trawa11 pisze:CoToMa pisze:trawa11 pisze:CoToMa pisze:trawa11 pisze:CoToMa,bedziesz jutro w przytulisku? Mozliwe ,ze jutro zabierzemy Bazylka![]()
Myślę, że będę.
![]()
![]()
![]()
![]()
Mowisz powaznie?![]()
![]()
strasznie sie ciesze,oj zeby juz bylo jutro
![]()
![]()
.TZ ,wraca a podrozy ,mam nadziej ,ze mi nie pokrzyzuje moich Bazylkowych planow
![]()
o nie![]()
![]()
,nie wiem ,czy zgodze sie na czwartego
.Chociaz TZ uparcie chce docelowo czworeczke
.Na wiecej nie ma miejsca ,no i kasy tez
![]()
A jak myslisz ,czy bazylek bedzie ze mna spal w lozku?O niczym innym nie marze
Podejrzewam, że może okazać się nadmiziasty![]()
![]()
![]()
Myslę, że nie odstąpi Cię na krok...
trawa11 pisze:CoToMa pisze:trawa11 pisze:CoToMa,bedziesz jutro w przytulisku? Mozliwe ,ze jutro zabierzemy Bazylka![]()
Myślę, że będę.
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 67 gości