kochany Nikus

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
enigma pisze::ryk:
kochany Nikus
MariaD pisze:Kąpiel odbędzie się w sobotę, bo muszę od znajomej ściągnąć specyfik do tłustych kocich ogonów. Przecież nie włożę Nikusiowego ogona do pralki i nie puszczę programu na maksa. A ogonek solidnie przetłuszczony i wymaga zdecydowanych działań. Wezmę mydełko do białego, dupencja może ciut przebieleje.
MariaD pisze:Ja tam najbardziej ostrożnie podchodze do Felusia - niby senior, niby ryjek niezbyt groźny, ale... senior jakoś wzbudza mój szacunek. W razie czego będzie gryzł aamms po palcach a nie mnie. U niego najgorzej obciąć pazury - zanim doszukam się pazurka w tym futrze to się senior zdąża wkurzyć.
A na zdjęciach Feluś często wygląda jak wkurzony Breżniew... aamms, pokaż zdjęcie Felusia zza bufetu.
MariaD pisze:Co do obcinania pazurów to żadne kociaste aamms nie przebije Misia - ten potrafi wzorem żółwia wciągnąć łapkę "do środka". Niby grzeczny, nie probuje gryźć, ale przyprawia mnie o palpitacje: doszukaj się pazurka w futrze i ciachnij zanim Miś wciągnie łapkę.
izaA pisze:Ja nie wiem, czy jak podeszłabym do baru z taką groźną obsługą...chyba bym nie miała dowagi nawet 50 wychylić![]()
Kicorek pisze:MariaD pisze:Kąpiel odbędzie się w sobotę
W sobotę - mówicie
Kicorek pisze:Nio...
Kicorek pisze:Zobaczymy, co się da zrobić![]()
Raczej przed...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 175 gości