mir.ka pisze:Koty za nic mają nasze plany, one wiedzą jak im będzie lepiej.
Przecież własny dom to jest szczęście a nie podwórko.
Jak im to wytłumaczyć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Koty za nic mają nasze plany, one wiedzą jak im będzie lepiej.
JoasiaS pisze:Przez te wszystkie lata przewinęło się trochę kotów przez drukarnię (i obok niej), ale takiej kosmitki jeszcze nie miałam
![]()
Tak lubi siedzieć dokładnie na wprost drzwi wejściowych![]()
Co sobie tam pod tą czapką myśli i co analizuje ciężko zgadnąć, bo to kot z nieprzeniknionym wyrazem twarzy![]()
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Koty za nic mają nasze plany, one wiedzą jak im będzie lepiej.
Przecież własny dom to jest szczęście a nie podwórko.
Jak im to wytłumaczyć
Avian pisze:Widocznie jeszcze nie nadszedł ten czas. Minie parę zimnych miesięcy, hormony do końca opadną i nagle pod czapeczką pojawi sie myśl "kurde, po co łazić gdzieś po zimnie bez celu, lepiej spac cały dzień w ciepełku, z michą pod nosem".
I przyjdzie to oznajmić![]()
Mam taką agentkę, ale jej zabrało myślenie ponad 5 lat
mimbla64 pisze:Minę ma taką, jakby cały czas knuła, jak Cersei Lannister w Grze o tron.
JoasiaS pisze:Przez te wszystkie lata przewinęło się trochę kotów przez drukarnię (i obok niej), ale takiej kosmitki jeszcze nie miałam
![]()
Tak lubi siedzieć dokładnie na wprost drzwi wejściowych![]()
Co sobie tam pod tą czapką myśli i co analizuje ciężko zgadnąć, bo to kot z nieprzeniknionym wyrazem twarzy![]()
jolabuk5 pisze:Fajny ma taras
mir.ka pisze:Decyzja komu pomóc należy do Ciebie, bo Ty wydajesz ten piękny kalendarz, mnie wszystko jedno.
czitka pisze:Joasiu, przepraszam, ale![]()
![]()
![]()
Skąd ja znam podobną historię![]()
Tak, na pewno sobie będą wolnożyjącymi, niezależnymi kotami, a Ty będziesz tylko te miski wystawiać przez jakiś czasa one, te nie Twoje koty tak sobie tylko przez moment pomieszkają na tym tarasie, a potem znajdą domy
po które już pewnie ustawia się kolejka
...
Problem polega na tym, czy masz miejsce w łóżku na trzy, bo wyglądają na mocno zaprzyjaźnione.
Czapeczka przecudna!
Powodzenia![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 72 gości