kwiryna pisze:Mala Czarna to kotja jestem Duza Czarna.
OOOOO...uuuuups
Dropsik przeprasza Dużą Czarną. Pokićkało mu się w łepku.
Moderator: Estraven
kwiryna pisze:Mala Czarna to kotja jestem Duza Czarna.
ewkkrem pisze:kwiryna pisze:Mala Czarna to kotja jestem Duza Czarna.
OOOOO...uuuuups![]()
Dropsik przeprasza Dużą Czarną. Pokićkało mu się w łepku.

ewkkrem pisze:enig pisze:Tak sobie wczoraj przyjemnie gawędziłam z MaryLux a tu wpadł Drops z nastroszonym ogonem, zawył piekielnym głosem, zabuksował pazurami i poooszedł. I jeszcze zagroził, że nie wróci. Ile się musieliśmy naprosić, nakiciać żeby wrócił. No ale wrócił, jest, uff. Te kocury
Ka-te-rino. Uwielbiam Cię (Mam nadzieję, że Lusia mi nie nakopie) Enig, jak widać na załączonym, to Drops za długo nie wytrzymał bez Was. On Was, po prostu, uwielbia i ja nie mam nic do gadania.
Ka-te-ri-no (Kati)![]()
Kocham WasDrops.
P.S. Ty Ka-te-ri-no możesz mi nawet nawstawiać! Nie obrażę się, najwyżej odgryzę!!!
Drops.
ewkkrem pisze:P.S. Próbujemy zaistnieć na kocieforum.pl
Zapraszam.
Drops.
MaryLux pisze:Ja nawet zastanawiałam się, czy nie odwołać zaproponowanego w dobrej wierze spaceru charytatywnego. Nie odwołam chyba, ale jeśli ktoś przyjdzie, wolałabym zebrane pieniądze przekazać bezpośrednio do jednego z domów, które zaproponowały opiekę nad kotami Kropki
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:enig pisze:Tak sobie wczoraj przyjemnie gawędziłam z MaryLux a tu wpadł Drops z nastroszonym ogonem, zawył piekielnym głosem, zabuksował pazurami i poooszedł. I jeszcze zagroził, że nie wróci. Ile się musieliśmy naprosić, nakiciać żeby wrócił. No ale wrócił, jest, uff. Te kocury
Ka-te-rino. Uwielbiam Cię (Mam nadzieję, że Lusia mi nie nakopie) Enig, jak widać na załączonym, to Drops za długo nie wytrzymał bez Was. On Was, po prostu, uwielbia i ja nie mam nic do gadania.
Ka-te-ri-no (Kati)![]()
Kocham WasDrops.
P.S. Ty Ka-te-ri-no możesz mi nawet nawstawiać! Nie obrażę się, najwyżej odgryzę!!!
Drops.
Nie nakopię. Co najwyżej pazurkiem popieszczę. Tak z dobrego serca
Lusia
Lusieńka. Ca ja bym bez Ciebie począł. Chikita pisze:ewkkrem pisze:P.S. Próbujemy zaistnieć na kocieforum.pl
Zapraszam.
Drops.
Zaistnieć ? A tutaj nie istniejesz ? Masz publikę, zauważ ile osób stanęło po Twojej stronie !
Myślę, że takich cichych podczytaczy jak ja jest więcej tylko, że ciężko się wciąć jak nie wiadomo o czym rozmowa i trafia się kiedy jest już dziesiąt stron![]()
Osobiście nie uważam aby staż, ilość postów, ilość komentarzy świadczyło o jakimś specjalnym prestiżu i nie wiadomo jakiej wiedzy i doświadczenia.
Doświadczenie mam, wiedzę jakąś też mam, ale tysięcy liczby postów już nie więc taki szary żuczek jestem, który coś tam wtrąci, ale mało się liczy.
Podoba mi się to![]()
Biznes mam- Dropsie pokaż się, bo nie chce mi się cofać w postach

marivel pisze:cieszę się, że Drops wrócił
morelowa pisze:Ewkkrem - pomysł z odchodzeniem z forum był głupi
morelowa pisze:MaryLux pisze:Ja nawet zastanawiałam się, czy nie odwołać zaproponowanego w dobrej wierze spaceru charytatywnego. Nie odwołam chyba, ale jeśli ktoś przyjdzie, wolałabym zebrane pieniądze przekazać bezpośrednio do jednego z domów, które zaproponowały opiekę nad kotami Kropki
Nie odwołuj, bo to tak trochę by było nie tego.. chyba..W końcu na koty i dla spokoju Kropki. Kropke trochę rozumiem - nerwy napięte jak postronki i każde słowo może wywołać awarię. Nie rozumiem osób podjudzających. Zamiast pomóc sie uspokoić to dolewały oliwy do ognia.
Never mind.
A słowo było normalne i w ogóle nie rozumiem potrzeby tłumaczenia się z niego. Nie jesteśmy w stanie przewidzieć, jak ktoś odczyta to co piszemy i kontrolować każdego wyrazu. Dobrej woli potrzeba po prostu.
Ewkkrem - pomysł z odchodzeniem z forum był głupi
Edit:
Właśnie przeczytałam , że Kropka nie zyczy sobie pomocy ze spaceru..Zrób , Mery, spacer dla innego kota.
W ogóle bez sensu takie zacietrzewianie się.
Dziwne, że sobie nie życzy. Wczoraj to zaakceptowała, pytałam na pw, czy mogę przekazać pieniądze konkretnemu dt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości