Pysia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Mania. Amciaj, koleszanku moja, coby cię nie zrobiali tak jak temu kotku![]()
http://demotywatory.pl/4796918/Za-mamus ... e-za-burka
Książniczka Ofelja
Jemu zdecydowanie nie przeszkadza taka forma karmienia.
Mani też by nie przeszkadzała![]()
![]()
Jak by nie przeszkadzała - to bierz Maryś łyżeczkę i do dzieła!![]()
Tylko ubierz Mani ładny śliniaczek! Różowy!
Hannah12 pisze:Maniu, jestem u moich zapasowych duzych.
Pysia
mir.ka pisze:Maniusiu jadłaś juz śniadanko?
MalgWroclaw pisze:Jedzenie jest ważne, to wszyscy wiedzą. Jedz, Maniu
Pralcia
Hannah12 pisze:Maniu, ja już po śniadaniu. Ale tej nowej szyneczki z Krakowskiego Kredensu, to nie ruszyłam, miała być jako smakołyk![]()
Pysia
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Maniu, ja już po śniadaniu. Ale tej nowej szyneczki z Krakowskiego Kredensu, to nie ruszyłam, miała być jako smakołyk![]()
Pysia
Gdyby była z Poznańskiego Kredensu, pewnie byś amciała
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Maniu, ja już po śniadaniu. Ale tej nowej szyneczki z Krakowskiego Kredensu, to nie ruszyłam, miała być jako smakołyk![]()
Pysia
Gdyby była z Poznańskiego Kredensu, pewnie byś amciała
Nie wiem Maniu, ale wie, że roladki ze schabu (zrobione przez dużą) był pychotki. Sporo dużej wyjadłam![]()
Pysia
Hannah12 pisze:Maniu, co porabiasz. Ja sobie w nocy trochę biegałam po mieszkaniu, trochę miaukoliłam. A ci duzi już się od tego odzwyczaili i teraz mówili kto ich budzi w nocy, no kto i dostałam buziaka w nos![]()
Pysia
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Maniu, co porabiasz. Ja sobie w nocy trochę biegałam po mieszkaniu, trochę miaukoliłam. A ci duzi już się od tego odzwyczaili i teraz mówili kto ich budzi w nocy, no kto i dostałam buziaka w nos![]()
Pysia
To chyba dobrze, że miaukoliłaś, skoro dostałaś buziaka za to
A ja dostałam do amciania rypcię.
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Maniu, co porabiasz. Ja sobie w nocy trochę biegałam po mieszkaniu, trochę miaukoliłam. A ci duzi już się od tego odzwyczaili i teraz mówili kto ich budzi w nocy, no kto i dostałam buziaka w nos![]()
Pysia
i smakowała ci?
Hannah12 pisze:Maniu, ja wczoraj na kolację dostałam moją ulubioną saszetkę i zjadłam całą. Ja jem taką saszetkę na raty, starcza mi na dwie kolacje.
Pysia
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Maniu, co porabiasz. Ja sobie w nocy trochę biegałam po mieszkaniu, trochę miaukoliłam. A ci duzi już się od tego odzwyczaili i teraz mówili kto ich budzi w nocy, no kto i dostałam buziaka w nos![]()
Pysia
i smakowała ci?
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKL!
W ciągu popołudnia i wieczora zniknął cały średniej wielkości filet
Duża
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana, Paula05, Silverblue i 81 gości