Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 36

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto cze 07, 2016 20:14 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

MaryLux pisze:http://www.pryzmat.pwr.edu.pl/SitePages/pryzmat.aspx

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

U nas też zdolniachy są http://www.pryzmat.pwr.edu.pl/sprawy-studenckie/1195
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto cze 07, 2016 20:22 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:http://www.pryzmat.pwr.edu.pl/SitePages/pryzmat.aspx

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

U nas też zdolniachy są http://www.pryzmat.pwr.edu.pl/sprawy-studenckie/1195

Potwierdzam

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro cze 08, 2016 10:27 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Witam wszystkich! :)

Wolne zleciało za szybko zresztą i dziś trza do roboty iść od 14 do północy. 10 godz. to stanowczo za dużo jest choć ja i tak o godz. krócej niż reszta i tego zamierzam się trzymać. Skończę swoje i spadam do domciu.
Dziewczynki po śniadanku odsypiają nocne harce bo co się obudziłam to każda w co rusz innym miejscu leżała. Ganiały się i zmieniały ciągle miejscówki. Odwiedził je też dziatek . Wymiziali się z Polą i pewnie przez to taka zmęczona jest.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro cze 08, 2016 12:39 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Dziewczyny balkonują wspólnie na jednym krzesełku a ja siedzę jak na szpilkach czekając na wyjście. Coraz bardziej obrzydza mi się ta robota, ci ludzie i współpracownicy. Każdy mądrzejszy niż ustawa przewiduje , każdy wszystko wie lepiej a najbardziej te małolaty co pracują kilka tygodni a zachowują się jakby pracowały tu z kilkanaście lat.Jak zwrócisz uwagę to ci przerwie że ona wie a i tak za chwilę robi źle. Po prostu brak słów. Czekam na urlop jak na zbawienie żeby znów odpocząć psychicznie od tego wszystkiego.
Dobra nie zawracam już nikomu głowy bo czas na mnie żeby się zbierać.
Życzę miłego dnia i spokojnego popołudnia w futrzastym towarzystwie a futerkom dużo głasków i mizianek. :mrgreen: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 09, 2016 9:48 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Witam wszystkich! :)

Pogoda nam się trochę zpsuła bo zrobiło się pochmurno i zdecydowanie chłodniej i wieje wiatr.
Dziś Polcia jest marudna i drze pyska od samego rana. Sama nie wie o co jej chodzi.Poskakała na drapaku , pobawiła się z własnym ogonem a teraz gdzieś się zaszyła i poszła spać. Zuzia zgłodniała i dopycha się chrupkami i pewnie też zaraz znajdzie sobie wygodne miejsce do drzemki.
Ja po wczorajszym dniu ledwo doszłam do domu bo tak bolały mnie nogi. Szłam ze łzami w oczach. Jednak tyle godzin to stanowczo za dużo. Na dodatek jak wczoraj weszłam do pracy okazało się , że mamy audyt. W sumie po raz pierwszy podeszłam do tego bez stresu. Wypadłyśmy średnio. Na stoisku też parę rzeczy było nie tak jak zwykle zresztą ale przestałam się przejmować.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 09, 2016 12:32 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Czas się zbierać do wyjścia. Dziś od 14 do 22,30 mam dyżur. Nieustająco odmierzam dni do urlopu.
Dziewczynki nadal w uśpieniu . Zuzia w piernatach a Pola poszła na balkon przewietrzyć futerko.
Miłego dnia życzę ! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 09, 2016 12:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Hej :)
Nie masz w pracy możliwości usiąść? To jest stanowczo za długo tak stać i niezdrowo. Współczuję Ci :(
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw cze 09, 2016 21:14 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Nie martwcie się, już niedługo Duża wróci.
Pralcia
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt cze 10, 2016 22:57 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Hej Ewciu
współczuję takie j pracy - niedobrze jest iść do pracy z niechęcią - nie powiem żebym ja w podskokach radosnych szła ale nie jest źle, a z nową wspólpracownicą świetnie się dogadujemy :)

Boss dziękuje Cioci Ewie za pieniądze na jedzonko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

[poprzednia][następna]