Moderator: Estraven
k
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Towar nie jest jakis super ale lepszy niz na początku. W sobotę siedziałam w pracy 12 godzin. Od 13 do 21 rozkładałyśmy nowy towar. A jeszcze dzisiaj manager był niezadowolony ze my tez sobie za te 8 godzin pracy wzięłyśmy pieniądze do ręki (bo osoby które są do pomocy dostają pieniądze do razu). W innych sklepach dziewczyny tak robią więc czemu my mamy być traktowane inaczej? Nie rozumiem tego.ja mam w umowie ze mam płacone dodatkowo za 18 nadgodzin. Więc w tą sobotę na dobrą sprawę procowałabym już charytatywnie bo w ciągu 8 dni pracy mam juz 16,5 nadgodzin.
Ten mój sklep i ta firma to jeden wielki bajzelChociaż ja z pracy jestem zadowolona. Zobaczymy co będzie jak przyjdzie do wypłaty.

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:W Kutnie jak taki sklep nie ma popytu od razu to już nie będzie miał. Lumpów u nas pod dostatkiem.
Ale szefostwo się nie poddaje. Dziwi mnie to bo i tak bedą musieli dołożyć do tego interesu
MonikaMroz pisze:W Kutnie jak taki sklep nie ma popytu od razu to już nie będzie miał. Lumpów u nas pod dostatkiem.
Ale szefostwo się nie poddaje. Dziwi mnie to bo i tak bedą musieli dołożyć do tego interesu
ale to juz ńie ruszy. Wczoraj miałyśmy az 124 zł utargu
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Jak chcecie to możecie trzymaćale to juz ńie ruszy. Wczoraj miałyśmy az 124 zł utargu
![]()
W sobotę robimy wszystko po 2 zł/ sztuka. Zobaczymy czy ludzie sie zachęca.

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Meteorolog1 i 6 gości