Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Stefa35 pisze:Annaa moja jest najbardziej leniwa ze wszystkich kotów. Kurde ona zrobi rano miau a ja już lece z puszką żeby kotek o pustym brzuszku nie siedział. Zamówiłam jej szczotke do czesania bo futra wszędzie pełno aż w nosie kręci
Stefa35 pisze:Kiciunia teraz ma raj na ziemii to może spać spokojnie bo już nigdy nie będzie jej zimno
jasia.stargard pisze:Stefa35 pisze:Kiciunia teraz ma raj na ziemii to może spać spokojnie bo już nigdy nie będzie jej zimno
Masz rację. Ale chcemy aby nam się pokazywała częściej. Chociaż troszeczkę.![]()
![]()
shira3 pisze:jasia.stargard pisze:Stefa35 pisze:Kiciunia teraz ma raj na ziemii to może spać spokojnie bo już nigdy nie będzie jej zimno
Masz rację. Ale chcemy aby nam się pokazywała częściej. Chociaż troszeczkę.![]()
![]()
Moja Pysia po trzech latach zaczyna być kotem domowymCierpliwości... A Pusi sesja fotograficzna - powala
Stefa35 pisze:Shira tak łatwo nie było,sama to ona nie przyszła,córka mi ją położyła i mówi: teraz szybko głaszcz bo ucieknie
Stefa35 pisze:Shira tak łatwo nie było,sama to ona nie przyszła,córka mi ją położyła i mówi: teraz szybko głaszcz bo ucieknie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 51 gości