Moderator: Estraven

zrozum tu kota
oby tak dalej

Ja nie wiem jak nikt dotychczas mógł jej nie wybrać
ciesz nasze oczy widokiem swoich prac!
Miraclle pisze:Witaj Elu![]()
![]()
![]()
![]()
Puchacz ładny![]()
Gromadka Kotinowa jak zawsze śliczna, grzeczna i cudowna![]()
![]()
![]()
![]()
Tysia![]()
![]()
![]()
![]()
zrozum tu kota
oby tak dalej
![]()
![]()
![]()

Ewa L. pisze:Napisałaś kiedyś że Toleczka nie była nigdy niczyją faworytką.Gdyby nie była czy tak wiele ciotek trzymałoby kciuki za Toleczkowy ząbek?
U ciebie nie sposób faworyzować jedno gdy wszystkie są tak cudowne i kochane - wszystkie bez wyjątku.![]()
![]()
![]()
A puchacz - znów w tonacji spokojnej zieleni![]()
Człowiek się rozluźnia gdy ogląda twoje obrazy. Maluj tak dalej i rozwijaj swój talentciesz nasze oczy widokiem swoich prac!
Tego ci gorąco życzę.

barbarados pisze:Sowa jak zywa .

Miraclle pisze:Tolcia jest moją faworytką.
W końcu ma plameczki jak mój Kubuś![]()
Ale nie muszę o tym pisać, bo Ela o tym wie i bez tego![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Z resztą całe 6 + 2 jest na swój sposób faworyzowane, każde inne, każde unikatowe i niepowtarzalne![]()
![]()
![]()
![]()
Bo wszystkie kociaki są jedyne w swoim rodzaju![]()
![]()
![]()
![]()

Kotina pisze:Ewa L. pisze:Napisałaś kiedyś że Toleczka nie była nigdy niczyją faworytką.Gdyby nie była czy tak wiele ciotek trzymałoby kciuki za Toleczkowy ząbek?
U ciebie nie sposób faworyzować jedno gdy wszystkie są tak cudowne i kochane - wszystkie bez wyjątku.![]()
![]()
![]()
A puchacz - znów w tonacji spokojnej zieleni![]()
Człowiek się rozluźnia gdy ogląda twoje obrazy. Maluj tak dalej i rozwijaj swój talentciesz nasze oczy widokiem swoich prac!
Tego ci gorąco życzę.
Ewciu, to nie tak, że tu nikt nie interesuje się Tolką ... o, nie wiele Cioteczek trzymało kciuki nie tylko za jej "ząbek"
ale też wcześniej za usztywnioną łapinkę ...![]()
Ale o każdym z moich kotów ktoś kiedyś gdzieś napisał, że dla niego ten kotek jest naj ... sprawa gustu - a o nich się nie dyskutuje![]()
Dopiero Patikujek napisała bezpośrednio o Tolci, że jest jej faworytką![]()
![]()
Ja sama mam swoich faworytów na innych watkach, co nie znaczy wcale, że inne koty mi się nie podobają![]()
... bo, prawda jest taka, że nie ma brzydkich kotów![]()
![]()
Co do obrazów, to miło słyszeć, że "rozluźniają" - sama nie umiem tego ocenić ....![]()
Ale cos jest na rzeczy....
bo jednego jestem pewna - gdy jestem podenerwowana lub wkurzona, nie mogę malować ...![]()
Muszę być co najmniej w obojętnym nastroju, ale najlepiej mi wychodzi, gdy ogarnia mnie wewnętrzny spokój ... jaki mi towarzyszył przy malowaniu Tinki ...![]()
Nie znoszę obrazów o jaskrawych, krzykliwych kolorach i ... brzydkich (tzn. przedstawiających brzydotę ... tak ogólnie)
Muszę malować, bo jest to dla mnie rodzaj terapii ... okropny ze mnie niecierpliwiec i nerwus, a te cechy muszę "wyłączać" podczas malowania ....
A do tego okropna gaduła ze mnie![]()
![]()
ale to już ... nieuleczalne![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka, Sylwia_mewka i 37 gości