Caragh pisze:MonikaMroz pisze:A Bożenka się pochorowałai to tak porządnie dlatego nie ma jej na wątku ;(
Wiem! Toć mówię już od wczoraj, że symuluje![]()
Jestes bezlitosna kobieto
Trochę współczucia nawet dla symulantki nie masz
Moderator: Estraven
Caragh pisze:MonikaMroz pisze:A Bożenka się pochorowałai to tak porządnie dlatego nie ma jej na wątku ;(
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Caragh pisze:MonikaMroz pisze:A Bożenka się pochorowałai to tak porządnie dlatego nie ma jej na wątku ;(
Jestes bezlitosna kobieto![]()
![]()
![]()
![]()
Karolek(ona) pisze:MonikaMroz pisze:Caragh pisze:MonikaMroz pisze:A Bożenka się pochorowałai to tak porządnie dlatego nie ma jej na wątku ;(
Jestes bezlitosna kobieto![]()
![]()
![]()
![]()
za czasów jak Bożena się uczyła to się mówiło na te chorobę - zapalenie tornistra
chociaż w sumie tak mówili za moich czasów, za jej to może zapalenia dłuta
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Jestes bezlitosna kobieto![]()
![]()
![]()
![]()

Karolek(ona) pisze:za czasów jak Bożena się uczyła to się mówiło na te chorobę - zapalenie tornistra
chociaż w sumie tak mówili za moich czasów, za jej to może zapalenia dłuta
MonikaMroz pisze:No bez przesady. Przecież ona nie jest aż taka stara. Wręcz przeciwnie. Duchem młodziutka i w latach też

Caragh pisze:MonikaMroz pisze:No bez przesady. Przecież ona nie jest aż taka stara. Wręcz przeciwnie. Duchem młodziutka i w latach też
Pewnie w tym samym wieku jesteście, dlatego się tak miotasz![]()
![]()

Karolek(ona) pisze:Co ty Monika jest starsza

agusialublin pisze:To ja Wam powiem że w styczniu obchodze urodziny. Jak co roku oczywiście 18-te

Karolek(ona) pisze:agusialublin pisze:To ja Wam powiem że w styczniu obchodze urodziny. Jak co roku oczywiście 18-te
nie gadaj, że odwrotnie nie 18 a 81
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 11 gości