Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto kwi 16, 2013 19:00 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

I co - byłeś na spacerku?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw kwi 18, 2013 13:05 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

MaryLux pisze:I co - byłeś na spacerku?

Dopiero dzisiaj byłem ....ale szczerze mówiąc straszny hałas na dworze ...to przerażające .Duża ma ranki na ramieniu bo jak mnie niosła i usłyszałem hałas to wbiłem jej pazurki ....Ale nie moja wina ....co nie?
Niewinny Złosio

Śliczne słoneczko dziś , i bardzo ciepło więc zabrałam chłopców na spacerek :))
Obrazek
Obrazek

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Czw kwi 18, 2013 13:06 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

i co ciekawego zobaczyles na dworze, kotku?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw kwi 18, 2013 13:21 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

Kociara82 pisze:i co ciekawego zobaczyles na dworze, kotku?

Ładna trawkę , brzydkie piesy , słoneczko i robaczki :))

Lilka Mrau

Post » Czw kwi 18, 2013 23:12 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

niektore piesy sa ladne i nie krzywdza kotow, ale one maja szczescie, bo maja madrych ludzi.
jednak roznica pomiedzy psami i kotami jest zasadnicza i ogromna:
piesy, moj drogi Zlosiu, nie wszystkie sa ladne. Sa wyjatki, owszem. Ale za to koty-bezwarunkowo-wszystkie sa piekne :1luvu:

Kociara82

Post » Pt kwi 19, 2013 7:45 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

Kociara82 pisze:niektore piesy sa ladne i nie krzywdza kotow, ale one maja szczescie, bo maja madrych ludzi.
jednak roznica pomiedzy psami i kotami jest zasadnicza i ogromna:
piesy, moj drogi Zlosiu, nie wszystkie sa ladne. Sa wyjatki, owszem. Ale za to koty-bezwarunkowo-wszystkie sa piekne :1luvu:

Wiem Ciociu :)) Dlatego uważam że fajnie być kotę
Złoś Super Ktoś

Lilka Mrau

Post » Pt kwi 19, 2013 10:12 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

Lilka Mrau pisze:
MaryLux pisze:I co - byłeś na spacerku?

Dopiero dzisiaj byłem ....ale szczerze mówiąc straszny hałas na dworze ...to przerażające .Duża ma ranki na ramieniu bo jak mnie niosła i usłyszałem hałas to wbiłem jej pazurki ....Ale nie moja wina ....co nie?
Niewinny Złosio

Śliczne słoneczko dziś , i bardzo ciepło więc zabrałam chłopców na spacerek :))
Obrazek
Obrazek

Ceść Złosio :D

ale się ustawiłeś chłopie :ok: ze Cie tak na rękach na dworku nosą :ok:
Tak tsymaj :ok:
A cęsto chodzis na dworek :D

Kokusia siedząca w domku :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt kwi 19, 2013 10:36 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

No, ustawione ma :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt kwi 19, 2013 11:27 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

no byc kotem-ale majacym dom i opiekunczego Duzego-to jest cos. Bo byc kotem bezdomnym to bardzo niefajnie

Buziaki, slicznosci :*

Kociara82

Post » Pt kwi 19, 2013 12:57 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

agusialublin pisze:
Ceść Złosio :D

ale się ustawiłeś chłopie :ok: ze Cie tak na rękach na dworku nosą :ok:
Tak tsymaj :ok:
A cęsto chodzis na dworek :D

Kokusia siedząca w domku :D

Jak byłam malutki i było ciepło to chodzilismy często. Pozniej zrobilo sie zimno i nie wychodzilismy. Teraz jest ciepło , ale narazie bylismy tylko raz
Złoś

Kociara82 pisze:no byc kotem-ale majacym dom i opiekunczego Duzego-to jest cos. Bo byc kotem bezdomnym to bardzo niefajnie

Buziaki, slicznosci :*

Tia...wiem ...ale mam wrażenie że troszke przeginaja...ciągle by mnie tulili i głaskali itp , poza tym ostatnio nie daja mi za często smakołyczków...
Złoś co czuje się przytłoczony ^^

Lilka Mrau

Post » Pt kwi 19, 2013 13:18 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

no bo Cie kochaja bardzo, bardzo mocno :) jak sie kogos tak kocha to sie chce przytulac do tego kogos :)
Smakolykow za duzo nie mozna, skarbie, bo sie roztyjesz i nie bedziesz mial sily chodzic na spacerki :)
A ja tez bym Cie tulila, miziala i calowala jakbys byl moim kotkiem :1luvu:

Kociara82

Post » Pt kwi 19, 2013 13:29 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

Złosio. z tymi smakołykami to nie pseginaj bo dostanies celulitu :strach:
Nasa duza mówiła ostatnio ze taki ma od tych wsystkich smakołyków 8O
To moze i my z Ryśkom i Pysionem tes odstawimy te smakołyki :roll: bo jesce i my dostaniemy tego celulitu :strach:
Obrazek

agusialublin

Post » Pt kwi 19, 2013 14:24 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

agusialublin pisze:Złosio. z tymi smakołykami to nie pseginaj bo dostanies celulitu :strach:
To moze i my z Ryśkom i Pysionem tes odstawimy te smakołyki :roll: bo jesce i my dostaniemy tego celulitu :strach:

Oooo 8O 8O a co to ten celulit :conf:
Brzmi nie fajnie,a gdzie to sie robi?
Zaniepokojony Złoś

Lilka Mrau

Post » Pt kwi 19, 2013 14:32 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

Lilka Mrau pisze:
agusialublin pisze:Złosio. z tymi smakołykami to nie pseginaj bo dostanies celulitu :strach:

Oooo 8O 8O a co to ten celulit :conf:
Brzmi nie fajnie,a gdzie to sie robi?
Zaniepokojony Złoś

Wies co Złosio, z tego co duza mówiła to robi sie na nózkach :strach:
My z Ryśkom i Pysionkiem jus sobie nózki oglądaliśmy i na scęście nie mamy :dance:
To moze TY tes sobie obejzyj nózki cy nie mas tego celulita 8O
Obrazek

agusialublin

Post » Pt kwi 19, 2013 18:29 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

Hurrra! Właśnie przyszedł żwirek ...Cats Best :) Bo powiem szczerze Benek nie jest zły ale jak sie już zakosztuje Cats Best Eco plus to widać różnicę i czuć ..No i miłe zaskoczenie , po pierwsze cena 75 zł za 40 l , po 2 porządnie zapakowane , nie pozawijane w folie tylko ładnie w kartonie w stanie idealnym :)Po 3 wielka niespodzianka -GRATISIK -ok 100 g karmy" FELIDAE grain free Pure Sea Wild Salmon Meal " Jestem bardzo zaskoczona bo nie zauważyłam w aukcji informacji o gratisie ^^ ( http://allegro.pl/cat-s-cats-best-eko-e ... 2876.html# ) Zna ktoś może ta karme? http://www.canidae.pl/Page,grain_free_f ... ot,27.html

Lilka Mrau

[poprzednia][następna]