Moderator: Estraven
MaryLux pisze:I co - byłeś na spacerku?

Kociara82 pisze:i co ciekawego zobaczyles na dworze, kotku?

Kociara82 pisze:niektore piesy sa ladne i nie krzywdza kotow, ale one maja szczescie, bo maja madrych ludzi.
jednak roznica pomiedzy psami i kotami jest zasadnicza i ogromna:
piesy, moj drogi Zlosiu, nie wszystkie sa ladne. Sa wyjatki, owszem. Ale za to koty-bezwarunkowo-wszystkie sa piekne
Lilka Mrau pisze:MaryLux pisze:I co - byłeś na spacerku?
Dopiero dzisiaj byłem ....ale szczerze mówiąc straszny hałas na dworze ...to przerażające .Duża ma ranki na ramieniu bo jak mnie niosła i usłyszałem hałas to wbiłem jej pazurki ....Ale nie moja wina ....co nie?
Niewinny Złosio
Śliczne słoneczko dziś , i bardzo ciepło więc zabrałam chłopców na spacerek)
ze Cie tak na rękach na dworku nosą
agusialublin pisze:
Ceść Złosio![]()
ale się ustawiłeś chłopieze Cie tak na rękach na dworku nosą
![]()
Tak tsymaj![]()
A cęsto chodzis na dworek![]()
Kokusia siedząca w domku
Kociara82 pisze:no byc kotem-ale majacym dom i opiekunczego Duzego-to jest cos. Bo byc kotem bezdomnym to bardzo niefajnie
Buziaki, slicznosci :*

agusialublin pisze:Złosio. z tymi smakołykami to nie pseginaj bo dostanies celulitu![]()
Nasa duza mówiła ostatnio ze taki ma od tych wsystkich smakołyków![]()
To moze i my z Ryśkom i Pysionem tes odstawimy te smakołykibo jesce i my dostaniemy tego celulitu
Lilka Mrau pisze:agusialublin pisze:Złosio. z tymi smakołykami to nie pseginaj bo dostanies celulitu![]()
Nasa duza mówiła ostatnio ze taki ma od tych wsystkich smakołyków![]()
To moze i my z Ryśkom i Pysionem tes odstawimy te smakołykibo jesce i my dostaniemy tego celulitu
Oooo![]()
a co to ten celulit
![]()
Brzmi nie fajnie,a gdzie to sie robi?
Zaniepokojony Złoś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości