Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkaa pisze:Się pochwalę - Frygusia była dzisiaj na kontrolnym utoczeniu krwipoprzednie wyniki z listopada były w normach
i obecnie również ma wszystkie wyniki w normach
![]()
![]()
o ile za normy przyjąć normy kociebo ja najpierw zeszłam na zawał jak zobaczyłam wyniki ponad normy
potem zobaczyłam, ze na wynikach stoi, ze Fryga to pies
a potem poszłam pytac mądrzejszych czy to może dla psa są inne normy niz dla kota
![]()
MariaD pisze:ewkaa pisze:Się pochwalę - Frygusia była dzisiaj na kontrolnym utoczeniu krwipoprzednie wyniki z listopada były w normach
i obecnie również ma wszystkie wyniki w normach
![]()
![]()
o ile za normy przyjąć normy kociebo ja najpierw zeszłam na zawał jak zobaczyłam wyniki ponad normy
potem zobaczyłam, ze na wynikach stoi, ze Fryga to pies
a potem poszłam pytac mądrzejszych czy to może dla psa są inne normy niz dla kota
![]()
Brawo Fryga.![]()
Kiedyś zeszłam na zawał, osiwiałam i juz planowałam kastrację jak wyniki krzepliwości krwi Sońki były mocno poniżej normy. Podane na wynikach normy były ludzkie.
byłam ciekawa cz ją poznaszMyszolandia pisze:Moje ślicznościjak CI do twarzy w tej budce,jakby dla Ciebie była robiona
Aa ta zupelnie mu nie pasujeMyszolandia pisze:A Fenrisio jak na księciunia przystało ,z pełnym szykiem się wgramolił w budę i też do Jego Królewskiej Mości pasuje ta buda ,że ojeja![]()
Fenris potrafi sie w transpotrterze Frygusi zwinąćanulka111 pisze:Rety jakie budkowe kotyU mnie czasem w transporterze spi Gucio,Rysio spal ,jak byl mniejszy-bop teraz sie miesci tylkow wersji skurczonej,a lubi byc wyciagniety
ewkaa pisze:byłam ciekawa czy ją poznaszi tak ta budka poniekąd robiona, bo wybrana z oferty dużych budek dla dużych kotków
![]()
Aa ta zupelnie mu nie pasujebo to budla kupiona jak przysżła do nas Frygusia i obecnie nawet Frygusi jest w niej ciasnawo
jak widać Fenirś potrafi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości