FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 18, 2012 13:06 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Ze mną, oczywiście :P
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie sie 19, 2012 15:37 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

meksykanka pisze:Ze mną, oczywiście :P

Czy ilonajot to - w imieniu schroniska - potwierdza?

Jak rozmowy pomiędzy DT a ewentualnym DS?
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Nie sie 19, 2012 15:42 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Ilona oczywiście to potwierdza. Jest na wakacjach ale mamy stały kontakt telefoniczny.
O jakie rozmowy pytasz Mario bo ze mną nikt się nie kotaktował?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Nie sie 19, 2012 15:46 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

meksykanka pisze:O jakie rozmowy pytasz Mario bo ze mną nikt się nie kotaktował?

No, jak to. Pieczarka się wpisała w wątku. Pewnie masz zestaw pytań jakie chciałabyś jej zadać - na watku lub na pw lub maila. Zwykle DT maja mnóstwo pytań do aplikujących o kota. :)
Obrazek

MariaD

Post » Nie sie 19, 2012 15:53 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Z kim powinien się kontaktować ewentualny przyszły stały opiekun? Nie wiem, jak to jest u Was, ale we Wrocławiu adoptujący rozmawia z opiekunem kota.
W praktyce: jeśli kot jest u mnie, to ja rozmawiam z adoptującym. Z powodów różnych, przede wszystkim z tego powodu, że jestem za niego odpowiedzialna, a drugi powód to moja najlepsza znajomość kota.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sie 19, 2012 16:10 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Wiesz, zadałam pytanie, nieświadoma ustaleń pomiędzy schroniskiem a meksykanką. Jeżeli wszystko jest scedowane na DT, no to ok. :)
Obrazek

MariaD

Post » Nie sie 19, 2012 16:13 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Pewnie :)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie sie 19, 2012 16:23 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Czekam cały czas na informacje. Oczywiście, że mam szereg pytań, ale na razie nie mam komu ich zadać.
Rozumiem, że Pieczarka nie ma teraz czasu albo możliwości żeby się ze mną skontaktować.
Ma mój telefon. Kontaktowałyśmy się wcześniej kilka razy.
Na pewno jak będzie mogła i chciała to się skontaktuje.

Ja grzecznie i cierpliwie czekam.

Przesyłam futrzaste pozdrowienia od Żubra.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Nie sie 19, 2012 16:28 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Jestem ciekawa, jakie pytania ma chcący adoptować.
Zawsze jestem ich bardzo ciekawa, jak sama wydaję kota - przede wszystkim.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie sie 19, 2012 21:12 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

MariaD pisze:
meksykanka pisze:Ze mną, oczywiście :P

Czy ilonajot to - w imieniu schroniska - potwierdza?

Jak rozmowy pomiędzy DT a ewentualnym DS?

ilonajot potwierdza ;)
dopiero wrocilam z kilkudniowych wakacji, nie mialam dostepu do netu.
rozmawialam z Meksykanka telefonicznie. mamy od Zosi pelne zaufanie, dajemy jej calkowicie wolna reke w kwestii wyboru DS. howgh
Dopóki ludzie myślą, że zwierzęta nie czują - muszą one odczuwać, że ludzie NIE MYŚLĄ!
http://www.starogard.otoz.pl

ilonajot

Od: Wto maja 08, 2012 9:02

Post » Nie sie 19, 2012 21:15 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

MalgWroclaw pisze:Nie wiem, jak to jest u Was, ale we Wrocławiu adoptujący rozmawia z opiekunem kota.

nie inaczej jest i u nas: Meksykanka wie o Fionie zdecydowanie wiecej, niz schronisko, w ktorym kotka byla 3 dni ...
opiekuje sie Fiona bardzo dobrze, wiec mamy do niej pelne zaufanie.
jestesmy tez w stalym kontakcie telefonicznym. domek szykuje sie naprawde zacny, ale nie zapeszajmy!!!

tylko trzymajmy wszyscy kciuki :)
Dopóki ludzie myślą, że zwierzęta nie czują - muszą one odczuwać, że ludzie NIE MYŚLĄ!
http://www.starogard.otoz.pl

ilonajot

Od: Wto maja 08, 2012 9:02

Post » Pon sie 20, 2012 12:26 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

No to kciuki, oby ten domek okazał się właściwy i przejął Fionę z całym dobrodziejstwem inwentarza.

KOTY Z NARNII

Od: Sob lut 06, 2010 20:34

Post » Wto sie 21, 2012 11:51 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

ale się cieszę, że jest dom dla Fiony :D :ok:
ponieważ Pieczarka znajduje bardzo dobre domy dla kotów (dla mojego adoptusia - chorego kociątka - parę lat temu znalzła super domek, mlekiem i miodem płynący) to wierzę że ten też będzie odpowiedni :D :ok:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto sie 21, 2012 13:45 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Ja też trzymam kciuki:-)

Czas by dziewczyna wreszcie poszła na swoje i definitywnie ułożyła sobie w głowie kocio-ludzki świat.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto sie 21, 2012 14:35 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

:ok: Za Fionę i udaną adopcję! :ok:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

[poprzednia][następna]