WITAMY I POWODZENIA Z BADANIAMI MAŁEGO

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewka63 pisze:A ja po przeczytaniu rozmowy Vailet z Karolką odniosłam wrażenie, że te koleżanki chcą przyjść specjanie po to, żeby potem móc Jej ( Vailet) przytykać swoimi "mądrościami" i pewnie innym opowiadać jak to jest u ich jednej koleżanki![]()
Ale może źle oceniam sytuację.
ewka63 pisze:A ja po przeczytaniu rozmowy Vailet z Karolką odniosłam wrażenie, że te koleżanki chcą przyjść specjanie po to, żeby potem móc Jej ( Vailet) przytykać swoimi "mądrościami" i pewnie innym opowiadać jak to jest u ich jednej koleżanki![]()
MalgWroclaw pisze:ewka63 pisze:A ja po przeczytaniu rozmowy Vailet z Karolką odniosłam wrażenie, że te koleżanki chcą przyjść specjanie po to, żeby potem móc Jej ( Vailet) przytykać swoimi "mądrościami" i pewnie innym opowiadać jak to jest u ich jednej koleżanki![]()
A to akurat jest bardzo możliwe: żeby człowieka obgadać przed światem. Dlatego ławeczki w parku są bardzo dobrym rozwiązaniem. W końcu spotykamy się z kimś, a nie gdzieś.
Nie pojmuję, jak można mieć koszatniczki, a sprzeciwiać się kotom![]()
W sprawie wykładni poglądów religijnych poprosiłabym o uszanowanie własnej postawy. Ale wątpię, żeby coś do nich dotarło.
kalair pisze:Hello.
dinzoo pisze:zupełnie się nie znam na takich badaniach, ależeby wszystko wyszło w porządku i żeby można było dalej Fifka diagnozować
ewka63 pisze::ok:![]()
![]()
Trzymamy kciuki.
MonikaMroz pisze:
WITAMY I POWODZENIA Z BADANIAMI MAŁEGO
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, puszatek i 34 gości