Perska Blusia i Krystyna od kordonii u ewissko.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 08, 2013 21:34 Re: Perska Blusia i Krystyna od kordonii u ewissko.

Ewo Droga,

Ja od pewnego już czasu planuję zlot.. 8) Pomysł jest taki, że musi być ciepło - wydalę rodzinę gdzies w dal siną:-) i się będzie działo. Czuj się zaproszona. Koty przeżyja nieco Twojej nieobecności ( w razie co Kotkinsowy Małż dokarmi :lol: .....) Kotkins będzie miał towarzystwo w drodze........mam nadzieję, ze i Dalia da się namówić.

Ewa -wiesz mamy wspólne rzeczy na sumieniu.........to będzie o czym pogadac :twisted:
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon kwi 08, 2013 22:02 Re: Perska Blusia i Krystyna od kordonii u ewissko.

Oczywiście przylecę , miotła do przeglądu i w górę

Czuję się zaszczycona zaproszeniem i tak mi jakoś fajniej !!!!!!
Kot składa się z materii ,antymaterii i fanaberii

Obrazek

nasz wątek : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=155410

ewissko

Od: Pon gru 03, 2012 21:35

Post » Pon kwi 08, 2013 22:06 Re: Perska Blusia i Krystyna od kordonii u ewissko.

Leoś mam zaklepane jajka od żywych kurów - dostaniesz skolko ugodno, to som jajka od kurów co grzebiom mówiem Ci pychota.

Obrazek

ewissko

Post » Pon kwi 08, 2013 22:09 Re: Perska Blusia i Krystyna od kordonii u ewissko.

ewissko pisze:Leoś mam zaklepane jajka od żywych kurów - dostaniesz skolko ugodno, to som jajka od kurów co grzebiom mówiem Ci pychota.

Kura MUSI grzebać !

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pon kwi 08, 2013 22:13 Re: Perska Blusia i Krystyna od kordonii u ewissko.

Żywyh jajkuff siem trochem bojem...ale se je zjem bohatersko, bo ja jezdem suynny Lełon Rozczochraniec!
Lełoś

Ewissko , pacz jak Cię oficjalnie zaprasza...mnie tak oficjalnie NIE zaprosiła... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon kwi 08, 2013 22:19 Re: Perska Blusia i Krystyna od kordonii u ewissko.

kotkins pisze:Żywyh jajkuff siem trochem bojem...ale se je zjem bohatersko, bo ja jezdem suynny Lełon Rozczochraniec!
Lełoś

Ewissko , pacz jak Cię oficjalnie zaprasza...mnie tak oficjalnie NIE zaprosiła... :mrgreen:

A potrzebujesz oficjalnych zaproszeń :ryk: weź.........no proszę Cie........

Obrazek

Neigh

Post » Pon kwi 08, 2013 22:23 Re: Perska Blusia i Krystyna od kordonii u ewissko.

Wiem, wiem...mogę zawsze przyjechać i pojedziemy razem z naszą nieocenioną Kasią do meliny...
Nie ma to jak melina z Kasią i Neigh...

Ciekawe czy imprezę też tak urozmaicimy?

kotkins

Post » Pon kwi 08, 2013 22:30 Re: Perska Blusia i Krystyna od kordonii u ewissko.

kotkins pisze:Wiem, wiem...mogę zawsze przyjechać i pojedziemy razem z naszą nieocenioną Kasią do meliny...
Nie ma to jak melina z Kasią i Neigh...

Ciekawe czy imprezę też tak urozmaicimy?

Wypluj te słowa. Nie - ja twardo postanowiłam - od dziś urządzam wyłącznie jatki z mordobiciem:-)

Obrazek

Neigh

Post » Pon kwi 08, 2013 22:32 Re: Perska Blusia i Krystyna od kordonii u ewissko.

Dooobra!!!
Boski pomysł: napiszę Ci na pw komu obijamy mordy w pierwszej kolejności!!!
Będą się tłoczyć coby im obić , a co!

kotkins

Post » Wto kwi 09, 2013 9:03 Re: Perska Blusia i Krystyna od kordonii u ewissko.

Dołożę kulami , pamiętajcie , że mają dłuższy zasięg i uciekającemu można nogi podciąć!
A w potrzebie to i granat się znajdzie i pistolet na śrut , serio , serio .
Jak walić to po całości.

Obrazek

ewissko

Post » Wto kwi 09, 2013 21:29 Re: Perska Blusia i Krystyna od kordonii u ewissko.

ewissko pisze:Dołożę kulami , pamiętajcie , że mają dłuższy zasięg i uciekającemu można nogi podciąć!
A w potrzebie to i granat się znajdzie i pistolet na śrut , serio , serio .
Jak walić to po całości.

Kulami mnie przekonałas :ryk:

Obrazek

Neigh

Post » Śro kwi 10, 2013 12:40 Re: Perska Blusia i Krystyna od kordonii u ewissko.

:evil: siem oflagowałam i protestujem - lejem na podłogem,fyjadam fszystko co duża da tej nowej - grube jest pienkne , nie Lołoś ?, fylefam fodem z mieczki bo nie chcem tej czarnej z plaskatym dziobem (fidział ktoś "takiego kota) fef mojem domu .

Ona siem zaczepia ,rozfala na mojej kanapie i siem zachofuje jak by była u siebie a nie U MNIE!

Duża mófi ,że jestem jej kochana koteńka i jezdem starsza to pofinnam być mondrzesz - ja jezdem mondrom kotom i takich gupot to nie dam sobie fciskać.
Duża jezd moja , najmojsza i niech zabiera to kłaczate ja nie chcem!
Cały dom jezd mój i duża jezd moja a nie tyko po kafałku :evil:

Obrazek

ewissko

Post » Czw kwi 11, 2013 20:11 Re: Perska Blusia i Krystyna od kordonii u ewissko.

To co Blusia pisze to nie jest prafdom bo lubi jak jom goniem - Gryzdynka

Obrazek

ewissko

Post » Czw kwi 11, 2013 21:00 Re: Perska Blusia i Krystyna od kordonii u ewissko.

Tesz jezdem mondrom kotom.
Amka

Amelia wczoraj próbowała poślubić pana z ikei , który nam projektował kuchnię.
Nie wyszło.
Dziś zasikała nam dom z rozpaczy.
O losie...

kotkins

Post » Czw kwi 11, 2013 22:09 Re: Perska Blusia i Krystyna od kordonii u ewissko.

może jej się projekt nie podobał

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

[poprzednia][następna]