Iza_ pisze:Obowiązki kota
1....
2....
....
12. Kot ma obowiązek śpiewania, żeby dostarczać człowiekowi radość. Nawet, jeśli piosenka jest smętna.
To Staszek chodzi i jojczy
Rudy jak się nudzi to też chodzi i jojczy... po francusku
Moderator: Estraven
Iza_ pisze:Obowiązki kota
1....
2....
....
12. Kot ma obowiązek śpiewania, żeby dostarczać człowiekowi radość. Nawet, jeśli piosenka jest smętna.
mar9 pisze:Iza_ pisze:Obowiązki kota
1....
2....
....
Rudy jak się nudzi to też chodzi i jojczy... po francusku: mła... młaa... młaaaaa
anulka111 pisze:mar9 pisze:Iza_ pisze:Obowiązki kota
1....
2....
....
Rudy jak się nudzi to też chodzi i jojczy... po francusku: mła... młaa... młaaaaa
![]()
Gucio tak ma ,ale nie po francusku- u niego au,auuuuuuuuuuuuuuuuuu lub oj ojejjjjjjjjjjjj
mar9 pisze:anulka111 pisze:mar9 pisze:Iza_ pisze:....
![]()
Gucio tak ma ,ale nie po francusku- u niego au,auuuuuuuuuuuuuuuuuu lub oj ojejjjjjjjjjjjj
Psotka z kolei jak się stęskni za ludziem to chodzi i woła: ma...ma, ma...ma![]()
Wygadane mamy cuś te kociszcza

Iza_ pisze:Przepraszam za niebyciu na Waszych wątkach ale mam teraz urwanie kapelusza - remont -
Przychodzę wieczorkiem i padam .
Myślę że jeszcze ze 3 dni tak potrwa, oby nie dłużej

Ja czekam na zdjecia pierwiosnkow,ktore Ty masz ,a ja nie mam buuuuuuuuuuuuu
,

,
, 
,

To normalne.....anektowanie fajnych koszykow maja we krwi-a ja dalej rozpaczam po tych pierwiosnkach,do ktorych sie nie dorwalam buuuuuuuuuuu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot] i 16 gości