shalom pisze:Już wróciłaś? tak szybko? króciutki ten Wasz spacerek
krótki ? chodziliśmy prawie trzy godziny no, muszę tez trochę sprzątać i wychowywać dzieci i trochę muzyki posłuchać chociaż przyjemniej jest włóczyć się po łąkach niz myć naczynia
o, mam to samo, co sunshine Lubię zmywać i żeby duzo było, np. po Wigilii. Z takim nastawieniem, ze już po wszystkiem, teraz składam, sprzatam i uładzam i wszystko wraca do leniwej normy - im więcej do mycia, tym fajniej. Tylko wycierać i wkładac do szafek nie lubię (od razu dopowiem, że niektórych rzeczy nie myję w zmywarce, bo albo się niszczą, albo rozbijają)
3 godziny - fiu, fiu Ja to lubię tyle na rowerku pyknąć
A jaką muzę lubisz, Patmolku?
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
różne ostatnio głównie słucham muzyki filmowej do Piratów z Karaibów (najbardziej podoba mi się do ostatniej części), piosenek Demarczyk i Morricone i trochę Kitaro
O. Ennio Morricone swego czasu bardzo dużo słuchałam. I nadal mam sentyment.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.