że była fajna sytuacja i nie zrobiłam zdjęcia

ale to trzeba by było chyba wciąż z aparatem w ręku chodzić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:U mnie Smakusia rzadzi kocurkami-dzis byla cudna scenka ,jak wylizywala głowke lezacemu Rysiowi ,ktory wychodzi na to ,ze jest z 3x wiekszy od Smakusi jak sie rozciagnal na parapecie......ale to fajnie wygladałoAnnaa pisze:anulka111 pisze:Zupelnie jakbys go widziala-lapkami przednimi potem mi przed kuweta pracowicie zakopuje nie wiadomo co
,a w kuwecie pozostaje urobek na wierzchu-chyba ,ze Smakusia sie pojawi na horyzoncie-jako strazniczka górniczka .....leje Gucia jesli nie zakopie urobku,wiec Gucio jak ja widzi ,to wskakuje do kuwety ,zakopuje i udaje ,ze on tak zawsze -zwariuje z tym kotem
dobrze że czuje respekt przed Smakusią
ktoś musi pilnować porządku
anulka111 pisze:Oj piekna![]()
A dzisiaj od wczesnego poranka -gucio ma napad kocich czulosci i chce byc glaskany non stop-efekt jest taki ,ze ja pracuje ,a jedna reke caly czas mam zajeta Guciem.
Smakusia o poranku sie przywitala...polatala za myszka....i poszla spac do wloczniaczka,Rys zas .......ekhm odkryl golebie na trawniku.....poluje przez szybeogonem tak macha,ze ojejej.
Pozdrawiam wszystkich i wracam do roboty.
mar9 pisze:anulka111 pisze:Oj piekna![]()
A dzisiaj od wczesnego poranka -gucio ma napad kocich czulosci i chce byc glaskany non stop-efekt jest taki ,ze ja pracuje ,a jedna reke caly czas mam zajeta Guciem.
Smakusia o poranku sie przywitala...polatala za myszka....i poszla spac do wloczniaczka,Rys zas .......ekhm odkryl golebie na trawniku.....poluje przez szybeogonem tak macha,ze ojejej.
duch myśliwego w nim się obudził![]()
anulka111 pisze:mar9 pisze:anulka111 pisze:Oj piekna![]()
duch myśliwego w nim się obudził![]()
Sadzac po szybkosci latania ogona -bardzo żwawy ten duchU nas piekne słonko ,czuje sie wiosnę
anulka111 pisze:Czesc wszystkim-Buniu zdjecia wspaniale![]()
Moj Rys spal ze mnaczesc nocy-chwilowo jestme zawalona robota-diabel mnie skusil i zrobilam kolejne 2matury probne maturzystom,wiec jestem zalatwiona czasowo-jak znajde chwilke ,to wkleje zdjecia z tych co halbina robila
![]()
Dzisiaj bedzie pranie Rysia 8)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, puszatek i 34 gości