Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 02, 2011 17:47 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

witaj miło Aniu i kociaste :1luvu:

kochana a może Ty w ciąży jesteś 8O :ok: :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Sob kwi 02, 2011 18:03 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Danusia pisze:Obrazek

Witaj miło Danusiu :1luvu:
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Sob kwi 02, 2011 18:04 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Ania będzie miala młode :roll: :ryk:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob kwi 02, 2011 18:05 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Ciepła pisze:witaj miło Aniu i kociaste :1luvu:

kochana a może Ty w ciąży jesteś 8O :ok: :ryk:

No masz no, kolejna... Nie powiem Ci tego, co odpowiedziałam koleżankom w pracy, bo to nie wypada takich słów na forum używać :ryk:
Bo oczywiście w pracy najpierw mi dokuczały z ciążą, a potem koleżance, która poczęstowała mnie kawą, że to na pewno Ona mnie otruła :ryk:

Właśnie się najadłam, zobaczymy co będzie :D Ale czuję się ok. Rano jabłko zjadlam w drodze do domu i żyję.
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Sob kwi 02, 2011 18:06 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Danusia pisze:Ania będzie miala młode :roll: :ryk:

:evil: :ryk: :evil:

KaleidoStar

Post » Sob kwi 02, 2011 18:19 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:
Danusia pisze:Ania będzie miala młode :roll: :ryk:

:evil: :ryk: :evil:

nie nerwujsja Ania :mrgreen: :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Sob kwi 02, 2011 18:33 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Myślicie, że pozazdrościłam Trojce randki z Misiem? hyhyhy :ryk:
W ogóle wczoraj, tzn w nocy, jak pełzałam taka zmasakrowana, doszłam do wniosku, że jeśli jest nawet niewielka szansa, że przez pewien okres ciąży mam się tak czuć codziennie...no way, chyba dam sobie wyciąć macicę.
Najzabawniej było, jak któraś z dziewczyn dała mi tabletkę - na wzdęcia czy coś. Miałyśmy nadzieję, że jakoś tam pomoże żołądkowi w unormowaniu tych procesów. Po chwili przychodzę i mówię z zaklopotaniem - nie zdążyłam się przekonać, czy tabletka działa i na to, bo ją zwymiotowalam :P

KaleidoStar

Post » Sob kwi 02, 2011 18:36 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Anka nie zawsze w ciązy sie wymiotuje :mrgreen: ..
ja czułam się świetnie od samego poczatku do samego końca i byłam aktywna fizycznie :ok: ..
no moze poza wyjatkiem,że na samym poczatku bardzo chciało mi się spac :mrgreen: ..

Obrazek

Ciepła

Post » Sob kwi 02, 2011 18:42 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

To senności bym akurat nie zauważyła, mi się ciągle chce spać... :ryk:

Yh muszę się za porządki gruntowne zabrać. Tata dziś był i mówi, że czuć kotami u mnie :/

KaleidoStar

Post » Sob kwi 02, 2011 18:54 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:To senności bym akurat nie zauważyła, mi się ciągle chce spać... :ryk:

Yh muszę się za porządki gruntowne zabrać. Tata dziś był i mówi, że czuć kotami u mnie :/

to po Miśku jeszcze :mrgreen:

Obrazek

Ciepła

Post » Sob kwi 02, 2011 19:03 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Tym się pocieszam. Poza tym u Misia w lazience leży zasikana torba, którą przepłukałam i zostawilam i zapach stęchlizny doszedł. A do domu wchodzi się prosto na kuwetę panienek...
Musze to jakoś ogarnąć logistycznie. Albo lepszy żwirek kupić, taki co chociaż trochę woń pochlania... Bo teraz mam ten z Lidla, 10 zł za 10 litrów...

KaleidoStar

Post » Sob kwi 02, 2011 19:07 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:Tym się pocieszam. Poza tym u Misia w lazience leży zasikana torba, którą przepłukałam i zostawilam i zapach stęchlizny doszedł. A do domu wchodzi się prosto na kuwetę panienek...
Musze to jakoś ogarnąć logistycznie. Albo lepszy żwirek kupić, taki co chociaż trochę woń pochlania... Bo teraz mam ten z Lidla, 10 zł za 10 litrów...

Aniu kup Cat's Best Eko Plus naprawde polecam :ok: ..
za 60l zapłaciłam 120 zł,przez miesiac moje koty nie zużyly nawet worka 12l 8O ..
pachnie trocinami i wierz mi,jak u mnie ja czułam siuśki dziewczyn tak zapach znikł :ok: ..
poza tym można go puszczać bezpiecznie w wc :ok: ..

Obrazek

Ciepła

Post » Sob kwi 02, 2011 19:15 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Tak Cats Best rzadzi 8) mi 20L czyli ok 9.5 kg starcza przy dwoch doroslych kotach na 3 m-ce. A moj kocur pije wody jak smok i tylez siurka :ryk: Koszt w zooplusie 50 zl 8) 10L opakowanie w sklepach stacjonarynych ok 30 zl Zbryla sie ladnie i mozna do WC
tyle ze sie nosi z kuwety ociupine :roll: ale pochlania zapachy rewelacynie
Ostatnio edytowano Sob kwi 02, 2011 19:17 przez Marea, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Sob kwi 02, 2011 19:17 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

No właśnie dużo dziewczyn go sobie chwali. Tylko to tak jak z zamawianiem karmy - łatwiej mniejsze kwoty wydawać co jakiś czas, niż tyle na raz. Ale będę kombinować..
Jakiś bazarek trza w końcu zrobić na te moje kociaste, bo leczenie malej się przedluża, a lada dzień kolejne stwory przybywają :D

KaleidoStar

Post » Sob kwi 02, 2011 19:17 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Marea pisze:Tak Cats Best rzadzi 8) mi 20L czyli ok 9.5 kg starcza przy dwoch doroslych kotach na 3 m-ce. A moj kocur pije wody jak smok i tylez siurka :ryk: Koszt w zooplusie 50 zl 8) 10L opakowanie w sklepach stacjonarynych ok 30 zl
tyle ze sie nosi z kuwety ociupine :roll: ale pochlania zapachy rewelacynie

każdy go chwali Aniu :ok:
mi polecił go ex-mąż 8O :ryk: bo stusuje go u swojej kici :mrgreen:

Obrazek

Ciepła

[poprzednia][następna]