Moderator: Estraven

-Erni też  
 a co..musi być solidarny 
    ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" Gibutkowa pisze:Daj znać jak tam z Jadwinią jak już będzie po, strasznie się denerwuję. Ja wiem, że to "tylko sterylka" ale przy sterylce mojej koty cały czas jak była w lecznicy przeryczałam i umyłam okna w całym mieszkaniunie mogłam sobie miejsca znaleźć...

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 

Weta powiedziała że dziewczyna: jako Jagna co to orzechy łupą dupała(przypisek własny 

i dlatego rujka "permanent"nawet do bezjajecznego Pana E.Baba (była)na schwał 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 17 gości