Ja to nawet mam propozycję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:P65 - ustalimy termin imprezki to od chętnych się nie opędzisz![]()
Ja to nawet mam propozycjęPo Świętach Wielkanocnych będę się działkowo urlopowała (2 tygodnie), a z działki mam troszku bliżej do Lublina
B50 do mnie dojedzie i któregoś pięknego dnia obie zjawimy się u Ciebie
Tylko B50 jeszcze o mojej propozycji nic nie wie
Aleksandra59 pisze:P65 - ustalimy termin imprezki to od chętnych się nie opędzisz![]()
Ja to nawet mam propozycjęPo Świętach Wielkanocnych będę się działkowo urlopowała (2 tygodnie), a z działki mam troszku bliżej do Lublina
Amika6 pisze:Aleksandra59 pisze:P65 - ustalimy termin imprezki to od chętnych się nie opędzisz![]()
Buuu, dla mnie nie![]()
Bo ja 29-go wyjeżdżam na tydzień i to dosyć daleko
barba50 pisze:Aaaa jak znam A59 to Ci w odwiedziny nawet Alusia przywiezieAlebo i jeszcze jakieś inne futra
Aleksandra59 pisze:Bez Alusia się nie przemieszczam na dalsze odległości, więc to pewnikA z innych futer to ewentualnie Allana przywiozę - może uda się Hrabiego u P65 ulokować
pixie65 pisze:Aleksandra59 pisze:Bez Alusia się nie przemieszczam na dalsze odległości, więc to pewnikA z innych futer to ewentualnie Allana przywiozę - może uda się Hrabiego u P65 ulokować
![]()
![]()
![]()
Mam absolutnie niewystarczającą ilość metrów kwadratowych przypadających na jednego kota.
Chcesz, żebym została posądzona o zbieractwo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 54 gości