dagmara-olga pisze:I przez te fotografje śpiem i sikam pod siebie. I pawia puściłem.

Kulokot
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:I przez te fotografje śpiem i sikam pod siebie. I pawia puściłem.
dagmara-olga pisze:kuleje na łapę. Dwa miesionce. Badali już i ciągle szukają. Coś mnie tam boli i nikt nie wie co. I leki nie pomagają. Żadne. I dziś mjałem 6 fot takich kości co mam je w łapach i NIC nie znaleźli.
I przez te fotografje śpiem i sikam pod siebie. I pawia puściłem.
I dostałem jeszcze leki na bolenie i zaszczyk.
Zasikałem nowom kołdre. Niech ma za ten dzień dzisiejszy to i tak mało.
Duża sie martwi....
Aha - z 7,3 kg schud żem do 6,7 kg. Starsza Duża powiedziała kiedyś o mje "szkielecik" . No. A lekarz mówi że ma chóść dalej.
Raz mnie kiedyś kąpała Duża. Byłem na gupim jasiu. I wyskoczyłem z wanny i ją pogryzłem. No.
I już nie próbuje.
Heniek weź jom ugryź. Ja se weźmie antybiotyk po takiej Twojej akcji to rozumu nabierze.
Ziomale, śpijta dobrze!
dagmara-olga pisze:a mi moderacja zwróciła uwagę i usunęła post z prośbą o podpis pod petycją.
dagmara-olga pisze: właściciele wątków protestują.
dagmara-olga pisze:a mi moderacja zwróciła uwagę i usunęła post z prośbą o podpis pod petycją.
Napisałam tylko do bliskich osób, nie spamowałam.
Widzę na forum pełno wpisów o charakterze chamskiej pyskówki, głupich uwag , podjazdówek albo bełkotu a kilka dosłownie może 5 - 6 postów w sprawie, w którą się angażujęi która ma znaczenie dla kotów - jest spamem i właściciele wątków protestują.
Banerek banerkiem, ale tym, którzy są mi znani, chciałam powiedzieć bezpośrednio - w wątku. Może powinnam dokleić jakiś słitaśny obrazek ze słitaśnym "hello" to by przeszło tak wicie rozumicie - w przebraniu pod osłoną nocy ?![]()
Mam nadzieję, że gorszych przewinień na forum nie ma.... lżej by się żyło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 63 gości