Moderator: Estraven
MariaD pisze:anulka111 pisze:Twoje zdjecia wygladaja zawsze tak ,jakby robienie zdjec zwierzakom bylo banalnie proste![]()
Pozuja pieknie -robisz fotke i juz![]()
Obiecuję, że jeśli Kicorek zechce focić mi kociaki, to udokumentuję ciężka pracę kociego fotografa.
I szalenie żałuję, ze nie sfilmowałam pamiętnego focenia 4 tygodniowego miotu F z produkcją wokalną Desny.
Ja pamietam pewien filmik z fotografka w roli głownej Kicorek pisze:O rany, zdążyłam już to pogrzebać w czeluściach niepamięci![]()
Do tej pory nie miałam w ogóle wiszących szafek, a lodówka była niska. Teraz mam lodówkę ponad 170 cm wysoką, a obok niej nad blatem wiszą szafki. Dziś przed południem widziałam Hestię radośnie galopującą pod sufitem![]()
Miałam chęć ją zamordować, ale z podłogi była nieosiągalna, poza tym szybko zeskoczyła (nie bezpośrednio na dół oczywiście, tylko po stopniach z lodówki i blatu) i udawała, że nigdzie nie była i na pewno coś mi się przywidziało
Czy ja dobrze rozumiem ,ze wnuka ma Marcepan?

anulka111 pisze:Czy ja dobrze rozumiem ,ze wnuka ma Marcepan?
anulka111 pisze:Ide przeszukac watek,no ja dotad myslalam ,ze Chiko jest od FluszakPluszak,ale ja ostatnio malo spalam ,wiec moze mi sie wszystko pokrecilo

anulka111 pisze:Twoje zdjecia wygladaja zawsze tak ,jakby robienie zdjec zwierzakom bylo banalnie proste![]()
Pozuja pieknie -robisz fotke i juz![]()
Marcepan pisze:anulka111 pisze:Czy ja dobrze rozumiem ,ze wnuka ma Marcepan?
owszem, źle![]()
Marcepan ma całkiem niezależną, choć nieco spokrewnioną, wylęgarnię białych pokrak
"Pokraka" kosmitom nie przystoi,a jaki jest stopien pokrewienstwa???

MariaD pisze:3. Marcepan też hoduje białe devonki.
to zaszczyt jak sie takie biale cudo urodzi Na początku miałaś inne kolory, nie pochwaliłaś Abi, więc pewnie uznała, że Ci się nie spodobały i teraz masz "odbarwione"Marcepan pisze:MariaD pisze:3. Marcepan też hoduje białe devonki.
o, przepraszam. wcale nie. nie hoduję białych. one się u mnie rodzą, choć wolałabym całe mnóstwo innych kolorów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuzia115 i 25 gości