spinca pisze:
Anka, sama masz przybrudzony! To jest tak specjalnie zrobione! Amatorka!
A Mietka? Szkoda gadać, debil nie kot, debil!
Specjalnie brudzą kocie ogony?!

Dobra Mietka, dobra

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
spinca pisze:
spinca pisze:Le Tigre pisze:Pochwalę się. Na razie nie mam kontaktu z wolontariuszem, może jest w pracy (zawodowej) albo co.
W każdym razie jak znajdę jakiś sensowny transporterek dziś, to już choć transporterek będzie *uwaga, zaczynam się rujnować finansowo - nie będzie czerwonych butów!* Mąż stwierdził, że został przegłosowany
Nie mam tylko info jeszcze, czy daje się głaskać, chciałabym, by się dała. Właśnie, a Mietka daje się głaskać coś bardziej?
I do niemania ukochanych czerwonych szpilek prosto z marzeń proponuję się przyzwyczaić![]()
Taaa, Mieciuchna jest mizialska jak papier ścierny. Popatrz se jaki ma miły wyraz twarzy, tylko brać i kochać!
spinca pisze:(...) jak dokończę dzieła zniszczenia wszystkich prawników na tym świecie (...)
spinca pisze:Obiecuję uroczyście, że jak dokończę dzieła zniszczenia wszystkich prawników na tym świecie, to nie wyjdę z miau przez tydzień. Dobrze mi idzie, więc do apokalipsy pozostało ledwie kilka dni. Proszę czekać cierpliwie i pisać na mój temat pozytywne opinie... albo nie trzeba, każdy sąd mnie uniewinni![]()
Nawet dam sobie do dupy nakopać za tę przerwę, niech będzie moja strata![]()
Megana pisze:Też bym chciała wiedzieć...
meg11 pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości