kothka pisze:Avian pisze:Helołki
Ja tam wolę kaptur na głowę - zapięty pod nos, ściągnięty na oczy
Ja zdecydowanie też![]()
Czapki nie posiadam od kilku lat
Witaj

Wszystko jest dobre co nam pasuje, oczywiście

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kothka pisze:Avian pisze:Helołki
Ja tam wolę kaptur na głowę - zapięty pod nos, ściągnięty na oczy
Ja zdecydowanie też![]()
Czapki nie posiadam od kilku lat
Agata&Alex pisze:też nie lubiłam czapek, do czasu aż się odezwały zatoki, teraz noszę czapki
Nelly pisze:Cześć kochane.
Nie poodwiedzam Was znowu, jutro praca, a już północ![]()
Na razie obywam się bez beretu/czapki ale jak tak śmigałam przez miasto - w obcych rejonach - to na wystawach widziałam naprawdę fajowe komplety. Ale akurat kiesa świeci pustkami, jeszcze troszkę muszę przebiedować - bo były fajne, ale w sklepach w których ceny odstraszają![]()
A w "moich" sklepach jeszcze nie byłam.
kalair pisze:
Nelluś! No, beretki nie, ale kaszkiecik nosze, jak naprawdę muszę! Wolę kaptury..
Mereth pisze:
Nelly a szperałaś na Allegro? Teraz sezon na takie komplety - naprawdę można fajne rzeczy znaleźć?
Mereth pisze:Estianek, czy Ty chcesz dostać w doopke, co?
Nelly pisze:kalair pisze:
Nelluś! No, beretki nie, ale kaszkiecik nosze, jak naprawdę muszę! Wolę kaptury..
Witaj
Kaszkieciki nosi moja siostra
kalair pisze:O, jesteś Słońce! A nie lubisz? Jak już to wolę, zresztą nakrtcia głowy są dla mnie okropne, mam wrażenie, że w każdym dramatycznie wyglądam.![]()
Avian pisze:Estian, Ruda Menda mówi, ze po dopalaczach się lepiej sika![]()
Gagat donosiciel
Nelly pisze:kalair pisze:O, jesteś Słońce! A nie lubisz? Jak już to wolę, zresztą nakrtcia głowy są dla mnie okropne, mam wrażenie, że w każdym dramatycznie wyglądam.![]()
Kiedyś bardzo lubiłam (bo to już było modne) ale teraz czuję się za stara na czapki z daszkiem. No tak.
kalair pisze:Ale co Ty mówisz!! To jest dla pań w KAŻDYM wieku! O!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości