Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 17, 2011 20:24 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

Mnie nikt nie ganial z chochla.
Za to przed chwila dostalem tabletke :evil:
Za czwartym razem :twisted:

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon sty 17, 2011 20:27 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

Mru, ty jesteś szybki jak błyskawica :| Zanim się obejrzę, już napisałeś i spadasz. Z tabletkami też tak masz? Fasolka ćwicząca szybkie biegi w ucieczkach przed Franią
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sty 17, 2011 20:28 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

Ptachu,

moze skoczymy na Ptakoliczenie?
http://zwierzeta.wm.pl/Ptakoliczenie-w- ... ach,103644
To chyba cos dla nas...

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pon sty 17, 2011 20:30 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

MalgWroclaw pisze:Mru, ty jesteś szybki jak błyskawica :| Zanim się obejrzę, już napisałeś i spadasz. Z tabletkami też tak masz? Fasolka ćwicząca szybkie biegi w ucieczkach przed Franią

Dzis ze snu mnie zgarneli :evil:
I w misce puso - nie mialem czym zagryzc :evil:

Zazwyczaj uciekam pod wanne. Oni tam sie nie zmieszcza :twisted:

Mru

Dorota

Post » Wto sty 18, 2011 7:59 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

Dorota pisze:Ptachu,
To chyba cos dla nas...
Mru

:? Chłopaki, Frania by się do Was przyłączyła, bo ona ma ulubione stanowisko na parapecie, z którego liczy ptaszki. A ja miałabym wtedy chwilę spokoju :( Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sty 18, 2011 8:18 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

MalgWroclaw pisze:
To chyba cos dla nas...
Mru

:? Chłopaki, Frania by się do Was przyłączyła, bo ona ma ulubione stanowisko na parapecie, z którego liczy ptaszki. A ja miałabym wtedy chwilę spokoju :( Fasolka

Jasne!

Mru

Dorota

Post » Wto sty 18, 2011 12:39 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

To chyba cos dla nas...

Mru

Ojej Mru,
ja jak najbardziej, chętnie skocze na to ornitologiczne święto
Masz rację to coś dla nas :D

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Śro sty 19, 2011 0:56 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

Cześć kociaki :twisted: Tu Dyziek i Gacek :) U nas wszystko git . Dyziu troszkę miał problemów z jelitkami , ale po tych urazach ,które miał wcześniej ,to i tak cud ,że go wet na stół nie położył :) Piszemy , bo duży poszedł na kolacje i mamy chwilkę . Ptachu , wszystko czytam co piszesz i jestem na bieżąco . Ps byliśmy przelotnie w Łodzi ,ale duży nawet się nie zatrzymał , oglądaliśmy nasze stare miasto tylko przez szybkę w aucie . Na wiosnę może wpadniemy bo w Manufakturze mamy coś do załatwienia. Pozdrawiamy serdecznie wszystkie włochate stwory :piwa: Dyziek i Gacuś

Ptachu

Od: Sob lip 10, 2010 10:26

Post » Śro sty 19, 2011 8:16 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

Przez chwilę miałam rozdwojenie :mrgreen: że Ptachu odepchnął Iwcię od klawiatury i sam pisze, a nie dyktuje. Fasolka, wciąż ganiana przez Franię
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro sty 19, 2011 8:21 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

MalgWroclaw pisze:Przez chwilę miałam rozdwojenie :mrgreen: że Ptachu odepchnął Iwcię od klawiatury i sam pisze, a nie dyktuje. Fasolka, wciąż ganiana przez Franię

Ja tez 8O

Ale... Ptachu nie mieszka w Grodzie Kraka.

Mru zdezorientowany

Dorota

Post » Śro sty 19, 2011 10:23 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

Dorota pisze:
MalgWroclaw pisze:Przez chwilę miałam rozdwojenie :mrgreen: że Ptachu odepchnął Iwcię od klawiatury i sam pisze, a nie dyktuje. Fasolka, wciąż ganiana przez Franię

Ja tez 8O

Ale... Ptachu nie mieszka w Grodzie Kraka.

Mru zdezorientowany

I ja nie rozumiem...
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro sty 19, 2011 21:03 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

Patrzcie, teraz to wszyscy się pochowali. Ptachu, jesteś tam? Prawdziwy Ptachu??? Fasolka zaniepokojona
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro sty 19, 2011 21:49 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

Ptachuuuu?

Mru

Dorota

Post » Czw sty 20, 2011 11:36 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

Ptachu??? Gdzie jesteś? I czy wiesz, co się stało z Mru?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]