Buras w objęciach to Filip Atki, później są fotki z sobotniego bisu, jeszcze niekompletne, bo sporo kotów było, ale III kategoria obrobiona
Lenistwo mnie dopadło, więc nie ma miniaturek
Dobranoc Państwu
Moderator: Estraven

Kosmitka jest bezapelacyjnie wspaniala....i tylko ona sie dla mnie liczy jako biala kota

Kicorek pisze:"Maluszek" waży 3 kg
Kicorek pisze:Właśnie bryka ze swoimi bliskimi kuzynami, czyli przyrodnim bratem i wujkiem - wczoraj w odwiedziny przyjechali Bonito i Chico (z FluszakiemPluszakiem jako dodatkiem)![]()
Kicorek pisze:Bonito od początku zachowuje się jak u siebie w domu, a Chico po początkowym lekkim fochu szybko się rozkrochmalił i już jest zadowolony![]()
Dziś chłopcy zostali wypuszczeni ze swojego pokoju i teraz jest berek Miśka i Czikunia, wzajemne duszenie się Bonia i Czikunia, albo podchody zza winkla Dominga i któregoś z chłopaków
Rety jakie piekne foty ....i jakie miny ojejejejejej ale radocha ogladac, prosze o poszukiwanie dalszych fotekKicorek pisze:"Maluszek" waży 3 kg![]()
Właśnie bryka ze swoimi bliskimi kuzynami, czyli przyrodnim bratem i wujkiem - wczoraj w odwiedziny przyjechali Bonito i Chico (z FluszakiemPluszakiem jako dodatkiem)![]()
Bonito od początku zachowuje się jak u siebie w domu, a Chico po początkowym lekkim fochu szybko się rozkrochmalił i już jest zadowolony![]()
Dziś chłopcy zostali wypuszczeni ze swojego pokoju i teraz jest berek Miśka i Czikunia, wzajemne duszenie się Bonia i Czikunia, albo podchody zza winkla Dominga i któregoś z chłopaków![]()
Zdjęcia znalazłam - jakieś zaległe:![]()
![]()
![]()
fajnie ,ze maly mial towarzystwo

Kicorek pisze:Zdjęcia znalazłam - jakieś zaległe:![]()
ewkaa pisze:Kicorek pisze:Bonito od początku zachowuje się jak u siebie w domu, a Chico po początkowym lekkim fochu szybko się rozkrochmalił i już jest zadowolony![]()
Dziś chłopcy zostali wypuszczeni ze swojego pokoju i teraz jest berek Miśka i Czikunia, wzajemne duszenie się Bonia i Czikunia, albo podchody zza winkla Dominga i któregoś z chłopaków
A co na to wszystko reszta kociastych

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości