Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:No i znów mamy problemWilczka przed chwilą zrobiła dorodne kupsko na biurko... a to w jej przypadku nie oznacza nic dobrego.. Ostatnio jak tak robiła to okazało się że ma świerzba.. także jutro do weta i zobaczymy co powie. Mam nadzieje, że to nic poważnego i szybko się z tym uporamy.
JaEwka pisze:No i znów mamy problemWilczka przed chwilą zrobiła dorodne kupsko na biurko... a to w jej przypadku nie oznacza nic dobrego.. Ostatnio jak tak robiła to okazało się że ma świerzba.. także jutro do weta i zobaczymy co powie. Mam nadzieje, że to nic poważnego i szybko się z tym uporamy.
Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:No i znów mamy problemWilczka przed chwilą zrobiła dorodne kupsko na biurko... a to w jej przypadku nie oznacza nic dobrego.. Ostatnio jak tak robiła to okazało się że ma świerzba.. także jutro do weta i zobaczymy co powie. Mam nadzieje, że to nic poważnego i szybko się z tym uporamy.
Przyznaj się - miałaś bałagan w mieszkaniuMoja mam jak miałam bajzel w pokoju to mówiła zawsze - "no jeszcze tylko brakuje nasrać na środku!"
![]()
Pewnie Wilczka tez tak pomyślała
![]()
![]()
![]()
JaEwka pisze::ryk:![]()
Zapomniałam o tych kwiatkach
Wiesz co niech jeszcze u Ciebie postoją bo my je do Lubina zabierzemy bo u Tomka w pracy nie ma miejsca na nie
Chyba że nie dożyją to trudno
Ale liczę na twoje zdolności ratownicze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, muza_51 i 42 gości