Kocia Koalicja 2 - listonosz do nas przyszedł :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 09, 2009 23:39 Re: Kocia Koalicja 2 - Ich Wysokości Sybir i Trykot :)

:ryk: :ryk: :ryk: ja mam mocny sen i snia mi sie koszmary,ze zgniote rudego swoim ciezarem....wiec biedula budze sie w nocy i sprawdzma,czy nie przydusilam malego :roll:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Wto lis 10, 2009 14:47 Re: Kocia Koalicja 2 - Ich Wysokości Sybir i Trykot :)

Uklękłam na Sybirku :evil: . Koty dostały bzuma i latały, jakby był piękny poranek, a nie bure popołudnie z wodą wiszącą w powietrzu. Zdemolowały kanapę, a na pobojowisku z narzuty i poduch leżał Trykot. Nie sprawdziłam, czy pod sfalowaną narzutą jest kot :( , a chciałam to uporządkować.
Wypełzł zaspany, obmacywałam go z każdej strony po 5 razy, nawet nie pisnął i mruczał, ale w końcu zwiał - śpi i nie chce, żeby go ruszać. I teraz nie wiem - coś mu jest, czy ma dość mojego międlenia i sprawdzania? :(
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Wto lis 10, 2009 14:58 Re: Kocia Koalicja 2 - Ich Wysokości Sybir i Trykot :)

raczej to drugie :roll: dziś taki dzień, że podobno nawet Georg nie zauważył (albo nie chciało mu się prychać) jak Sambor mu wlazł do koszyka i przytulił się do pleców 8O
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto lis 10, 2009 15:28 Re: Kocia Koalicja 2 - Ich Wysokości Sybir i Trykot :)

pewnie ma dość :ok:
Neryś sie spierniczył skacząc na okno i walnął się tak mocno o kant łóżka że z TŻ zamarliśmy bo kotek leżał i się nie ruszał, na szczęście z jak zwykle głupawym wzrokiem wstał, na obmacanie jak zwykle wymamłał przekleństwa i poszedł dumnie, za chwile spierniczył się z fotela taką mam sierotę w domku :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto lis 10, 2009 16:14 Re: Kocia Koalicja 2 - Ich Wysokości Sybir i Trykot :)

Monostra pisze:Uklękłam na Sybirku :evil: . Koty dostały bzuma i latały, jakby był piękny poranek, a nie bure popołudnie z wodą wiszącą w powietrzu. Zdemolowały kanapę, a na pobojowisku z narzuty i poduch leżał Trykot. Nie sprawdziłam, czy pod sfalowaną narzutą jest kot :( , a chciałam to uporządkować.
Wypełzł zaspany, obmacywałam go z każdej strony po 5 razy, nawet nie pisnął i mruczał, ale w końcu zwiał - śpi i nie chce, żeby go ruszać. I teraz nie wiem - coś mu jest, czy ma dość mojego międlenia i sprawdzania? :(

jak uklękłaś na miękkim - a na to wskazuje post to nic mu nie jest :) obudziłaś chłopaka tylko

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Wto lis 10, 2009 17:29 Re: Kocia Koalicja 2 - Ich Wysokości Sybir i Trykot :)

Naprawił się, uff. Na odgłos krojonej piersi kurzej (mojej :evil: ) przylecieli z Trykotem i kochali mnie wielce i głośno, kręcąc ósemki wokół nóg :roll: . Rozumiem, że miał mnie przedtem dość, ale nie musiał jednak odczołgiwać się przedtem spod ręki z obrzydzeniem :evil: .

Tyzma, niby na miękkim, ale dotychczas zdarzało mi się przysiąść na kocie, a teraz "depłam" kolanem całym ciężarem. Wystraszyłam się, kolana mam jednak bardziej kościste niż 4 litery :lol: .
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Post » Wto lis 10, 2009 17:32 Re: Kocia Koalicja 2 - Ich Wysokości Sybir i Trykot :)

Całe szczęście, że nic się nie stało :ok:

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Wto lis 10, 2009 17:48 Re: Kocia Koalicja 2 - Ich Wysokości Sybir i Trykot :)

Monostra pisze: Na odgłos krojonej piersi kurzej (mojej :evil: )

Kura żeś? 8O
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Wto lis 10, 2009 17:55 Re: Kocia Koalicja 2 - Ich Wysokości Sybir i Trykot :)

redaf pisze:

Kura żeś? 8O

Na to wyszło 8O :lol: . Dobrze, że się nie pokroiłam :twisted: .
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Post » Wto lis 10, 2009 17:56 Re: Kocia Koalicja 2 - Ich Wysokości Sybir i Trykot :)

O koguciej już słyszałam :D
Obrazek

Blusik

Od: Czw lut 22, 2007 22:29

Post » Wto lis 10, 2009 19:16 Re: Kocia Koalicja 2 - Ich Wysokości Sybir i Trykot :)

redaf pisze:

Kura żeś? 8O

Se z milosci do kotów wycięłaś 8O
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Wto lis 10, 2009 20:04 Re: Kocia Koalicja 2 - Ich Wysokości Sybir i Trykot :)

tosiula pisze:Se z milosci do kotów wycięłaś 8O

Każda miłość ma swoje granice :wink: . Sobie nie wytnę, ale zastanawiam się nad kotami - co im wyciąć? Jajek nie mają, mózgu chyba też :evil: . Kupiłam płatki kukurydziane, nie użyłam, bo miałam wątpliwości - zostawiłam na blacie na jutro. Mam: zwleczone i zgryzione foliowe opakowanie (to Moher) i rozwleczone po kuchni chrupy (spółka Świrków), poza tym chrzęszczącą podłogę w kuchni :evil: . Kurcze listopad jest - koty ponoć śpią i nie broją :roll: .
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Post » Wto lis 10, 2009 20:08 Re: Kocia Koalicja 2 - Ich Wysokości Sybir i Trykot :)

Monostra pisze:

Każda miłość ma swoje granice :wink: . Sobie nie wytnę, ale zastanawiam się nad kotami - co im wyciąć? Jajek nie mają, mózgu chyba też :evil: . Kupiłam płatki kukurydziane, nie użyłam, bo miałam wątpliwości - zostawiłam na blacie na jutro. Mam: zwleczone i zgryzione foliowe opakowanie (to Moher) i rozwleczone po kuchni chrupy (spółka Świrków), poza tym chrzęszczącą podłogę w kuchni :evil: . Kurcze listopad jest - koty ponoć śpią i nie broją :roll: .

Ja nie wiem co Ty chcesz od koteczków :roll:
Chcieli pomóc, płatki mają być rozdrobnione pamiętasz :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto lis 10, 2009 20:21 Re: Kocia Koalicja 2 - Ich Wysokości Sybir i Trykot :)

Monostra pisze:

Żeby tylko sobie łapulek nie pokaleczyły o te chrupki :mrgreen:
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Wto lis 10, 2009 21:17 Re: Kocia Koalicja 2 - Ich Wysokości Sybir i Trykot :)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: hihi koteczki sa po prostu do schrupania za takie numery....u mnie aktualnie wielkie spanie ,po wielkim rozrabianiu.......... ktos mi ukradl skarpetke z koszyka znowu............ale na zadnego kota nie wpadlam wiec sukces........bo jak maja biegoloty to jest obleddddddd :roll: 8)
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

[poprzednia][następna]