moś pisze:Witanko, mozecie mi wytlumaczyc: dlaczego kokiecik jest i Joli i Dorty i jeszcze przebywal czasowo u trawki, to czyj on jest?
Kristinbb.
---
Moderator: Estraven
moś pisze:Witanko, mozecie mi wytlumaczyc: dlaczego kokiecik jest i Joli i Dorty i jeszcze przebywal czasowo u trawki, to czyj on jest?
Kokiet stosuje nowoczesna metode krotkiej pilki. Wyszkolil sie przy Prezydencie trawa11 pisze:kristinbb pisze:Czekoladka pisze:jola.goc pisze:Czekoladka pisze:A Kokiecik to czyj?
Mój![]()
---
Sliczny!
To mój kotek...
![]()
![]()
![]()
jola.goc pisze:moś pisze:Witanko, mozecie mi wytlumaczyc: dlaczego kokiecik jest i Joli i Dorty i jeszcze przebywal czasowo u trawki, to czyj on jest?
Kristinbb.
---
moś pisze:jola.goc pisze:moś pisze:Witanko, mozecie mi wytlumaczyc: dlaczego kokiecik jest i Joli i Dorty i jeszcze przebywal czasowo u trawki, to czyj on jest?
Kristinbb.
to ja juz nic nie wiem
jola.goc pisze:moś pisze:Witanko, mozecie mi wytlumaczyc: dlaczego kokiecik jest i Joli i Dorty i jeszcze przebywal czasowo u trawki, to czyj on jest?
Kristinbb.
---
Chat pisze:No bo to jest klasyczny przypadek kociego podrywacza - spojrzenie na kobitke i trafiony-zatopiony, czujesz?Kokiet stosuje nowoczesna metode krotkiej pilki. Wyszkolil sie przy Prezydencie
Czekoladka pisze:trawa11 pisze:kristinbb pisze:Czekoladka pisze:jola.goc pisze:Czekoladka pisze:A Kokiecik to czyj?
Mój![]()
---
Sliczny!
To mój kotek...
![]()
![]()
![]()
To czyj w końcu?Skąd się wziąl u trawki i co tam robi, jak tam trafił i..?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Meteorolog1 i 16 gości