Iza,myśl sobie co chcesz-a i tak jesteś dla swoich kociastych NAJLEPSZĄ opiekunką pod słoncem.
Wszyscy trzymamy za powrót Bodzia do zdrowia.Trzymaj się ciepło
Oj nie! Mój cudny model Bodzio? Chory? Izabelo, nie obwiniaj się, niby o co? Kotuch nie powie Ci wyraźnie, ej, cos mnie boli w brzuchu, pewnie trzustka...Moja Maki 4 miesiące srała zupą zanim WECI zorientowali się o co biega. To ty miałaś wiedzieć? Dzis kota jest na pankreatynie i wsio w pariadkie...będzie dobrze!
A z karm "trzuskowych" to Intestinal...chyba jako jedyny
Izabelo - proszę trzymaj się Ty kochana Kobito Młody anginy szybko się pozbędzie, za co trzymam mocne kciukasy , a z Bodziem musi być dobrze Coś mi po łbie lata z leczeniem trzustki, ale na spokojnie poszukam - kciuki nieustające, za Was wszystkich
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ewik pisze:Bodziulku Anka, ale co nie jest dobre w tych wynikach? Wiesz coś bliżej?
Tyle co wiem na odległość, to złe (nie pamiętam, czy za wysokie, czy za niskie) jakieś parametry mówiące o trzustce, chyba amylaza o ile nie mylę oraz cukier (też pomyliło mi się, czy za wysoki, czy odwrotnie, ale w każdym razie mocno nie prawidłowy)
Ostatnio edytowano Wto gru 16, 2008 17:19 przez Anka, łącznie edytowano 1 raz