tjaskaskaNH pisze:pluszak pisze:wczoraj też był Dzień Nauczyciela?moś pisze:Czuje sie jakbym pomylila waty.wszendzie koć i Plusz
Mośka pewnie cały tydzień obchodziła

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tjaskaskaNH pisze:pluszak pisze:wczoraj też był Dzień Nauczyciela?moś pisze:Czuje sie jakbym pomylila waty.wszendzie koć i Plusz
popieramskaskaNH pisze:varia pisze:Se wyobraź.
Wystarczy, że se muszę wyobrazić, że masz kota
pluszak pisze:tjaskaskaNH pisze:pluszak pisze:wczoraj też był Dzień Nauczyciela?moś pisze:Czuje sie jakbym pomylila waty.wszendzie koć i Plusz
skaskaNH pisze:Nową fryzure masz? Pokaż
skaskaNH pisze:Delikatnie przemilczasz fakt, że były to sklepy monopolowemoś pisze:prawie ze zgadlyscie, głównie w sklepach obchodzilam
moś pisze:nawet u fryca bylam
Nową fryzure masz? Pokaż
tja, monopole, a na końcu frycskaskaNH pisze:Delikatnie przemilczasz fakt, że były to sklepy monopolowemoś pisze:prawie ze zgadlyscie, głównie w sklepach obchodzilam
moś pisze:nawet u fryca bylam
Nową fryzure masz? Pokaż
skaskaNH pisze:redaf pisze:skaskaNH pisze:Nową fryzure masz? Pokaż
Jesteś pewna, że chcesz TO zobaczyć?
Jeszcze nie byłam pewna, a tu Mośka poszła na całość![]()
Przetrwałam, twarda jestem
moś, ostatni klijent Nostromomoś pisze:to byla ona, bylam ostatnim klijentem i juz sie slaniala na nogach, bynajmniej nie z powodu procentow
tęsknisz? załóż!moś pisze:W plaskatych przynajmniej w ogole o kotach nie musialam pisac![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości