Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewa74 pisze:
Tak se napisze......podczytuję pewien wątek na KŁ i stwierdzam uroczyście, że Femczastość jest miszcz. Baby sobie rwą włosy niczym tłukące sie kocury futro, wchodzi Femka i rozkłada wszystkich na łopatki.
FEMKA, NORMALNIE UWIELBIAM TWOJE POCZUCIE HUMORU![]()
![]()
![]()
Marcelibu pisze:ewa74 pisze:
Tak se napisze......podczytuję pewien wątek na KŁ i stwierdzam uroczyście, że Femczastość jest miszcz. Baby sobie rwą włosy niczym tłukące sie kocury futro, wchodzi Femka i rozkłada wszystkich na łopatki.
FEMKA, NORMALNIE UWIELBIAM TWOJE POCZUCIE HUMORU![]()
![]()
![]()
Ja się dołączam do grona uważaczy: "FEMKA MISZCZ"!
Zirael pisze:<nieprzytomnie, bo poszła spać o 3 nad ranem> ale ja wogle nie wiem co za wątek......
Femka pisze:dziewczyny, Wy sie tak nie wychylajcie z tymi pochwałami, bo jesteście w dramatycznej mniejszościZdecydowana większość dostaje nerwowej wysypki, gdy widzi moje posty
![]()
a do sklepu z wypiekami cukierniczymi to chyba długo nie odważę się wejść :smiech3:
Dorota pisze:Femka pisze:dziewczyny, Wy sie tak nie wychylajcie z tymi pochwałami, bo jesteście w dramatycznej mniejszościZdecydowana większość dostaje nerwowej wysypki, gdy widzi moje posty
![]()
a do sklepu z wypiekami cukierniczymi to chyba długo nie odważę się wejść :smiech3:
Ale do sklepu z wyrobami cukierniczymi wejdziesz bez oporow
Zirael pisze:przeczytałam stronę pierwszą i ostatniąnie jestem późnym wnukiem, takie wątki mnie nie cieszą, wcale a wcale
Femko, nie zabieraj stąd Szczypiorów.........
Dorota pisze:Femka pisze:dziewczyny, Wy sie tak nie wychylajcie z tymi pochwałami, bo jesteście w dramatycznej mniejszościZdecydowana większość dostaje nerwowej wysypki, gdy widzi moje posty
![]()
Ale do sklepu z wyrobami cukierniczymi wejdziesz bez oporow
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 1508 gości