JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:A co do nagrody - spróbują następnym razem.Choc uważam, że byłam tak blisko, że powinnam otrzymać chociaż gratisową myszkę
.
Zwycięzca wziąłby wszystko, przegrany nie dostanie nic![]()
Joasia

Moderator: Estraven
JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:A co do nagrody - spróbują następnym razem.Choc uważam, że byłam tak blisko, że powinnam otrzymać chociaż gratisową myszkę
.
Zwycięzca wziąłby wszystko, przegrany nie dostanie nic![]()
Joasia
smoczyca3g pisze::) rozumiem, że huk spowodowany byl uderzeniem stołu o ścianę balkonu - na zasadzie odrzutu?
smoczyca3g pisze:JoasiaS pisze:Marcia ucz się - za tak precyzyjne odpowiedzi należą się nagrody![]()
![]()
Joasia
czyli mam podać adres, na jaki wysłać Frodziaszka z gratisem?![]()
Marcia - dawaj adres - prześlę Ci myszkę
Dorota pisze:Sznyc jest jednak mistrzem gracji...
Ze tez stolik nie przewrocil sie!
JoasiaS pisze:Dorota pisze:Sznyc jest jednak mistrzem gracji...
Ze tez stolik nie przewrocil sie!
Żarty, żartami, ale ja mam straszne wyrzuty sumienia, że go spasłam. Zwierze nie powinno być otyłe. Kiedy się przybłąkał, to dostawał dużo jeść, bo był mizerny i chory. Potem jadł dużo, bo lubił (nieprzemijający syndrom ostatniej miski...
), a ja nie miałam pojęcia, że tak naprawdę te porcje powinnam dzielić przez pół. Póki wychodził i był aktywny, jakoś spalał kalorie. Teraz prowadzi baaardzo spokojny tryb życia, dużo śpi i jego brzuszysko urosło. Obawiam się jednak, że odchudzenie go jest niewykonalne - on kocha jeść, a ja nie umiem oprzeć się jego proszącemu wzrokowi...
![]()
Joasia
JoasiaS pisze:Dziś będzie krótko ze względu na nawał zajęć![]()
Z cyklu Klasyka Filmu Polskiego – kadr z filmu „Czterej Pancerni i Kot”:
Joasia
JoasiaS pisze:Dziś będzie krótko ze względu na nawał zajęć![]()
Z cyklu Klasyka Filmu Polskiego – kadr z filmu „Czterej Pancerni i Kot”:
Joasia
MarciaMuuu pisze:- mam podobną mine do Kropki
![]()
Boskie po prostu
Monostra pisze:Czasem się zastanawiam, dlaczego koty tak ciągnie do wszystkich pudeł. U mnie wszystkie pudła, kartony itd. zalegają w domu po kilka dni przed wyrzuceniem, bo koteczki lubią![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 353 gości