Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:Ja rozumie co to głód, chłód i cierpieniei dlatego tak bardzo kocham zwierzęta, bo one czują to samo co my.
![]()
Boleję nad ich losem, a ludzie... no cóż...![]()
![]()
kasia86 pisze:Co taka cisza?![]()
Jak się czuje Mrusia? Dochodzi do siebie?
Ja właśnie przyjechałam z działki, bo kosiłam trawe, jestem do czterech liter![]()
Życzę dobrej nocki Tobie i kociczkom
kciuk pisze:Wróciliśmy do domu już bez kotka![]()
Był z nami 15 lat
Przepraszam, że tak się rozpisałam, ale tez chciałam opowiedzieć o swoim wyjątkowym Kajtusiu![]()
kciuk pisze:Wróciliśmy do domu już bez kotka![]()
Był z nami 15 lat
Przepraszam, że tak się rozpisałam, ale tez chciałam opowiedzieć o swoim wyjątkowym Kajtusiu![]()
mb pisze:Tak, Mrusia już od wieczora je prawie bezustannie, wysypia się głównie w transporterku, a noc spędziła normalnie na kanapie, ze wszystkimiAle cały czas stara się, żeby pamiętać o tym, że ma mi pokazywać, że nadal ma do mnie duży żal o to wszystko - zwłaszcza to drugie wywiezienie do weta. Rana na pewno jej dokucza, zwłaszcza tyle szwów, bo jeszcze nie skacze normalnie po meblach. Ja jej tego nie oglądam, bo ona od razu się boi, więc daję jej spokój - niech się wysypia bez stresów.
Dzisiaj byłam świadkiem niezwykłego wydarzenia: Bisia pobiegła za Kaśką, a ja nie interweniowałam, bo byłam ciekawa, co będzie. No i Bisia klepnęła Kaśkę w plecy, jak w berku i uciekłaKaśka oczywiście naskrzeczała, ale Bisia wcale nie chciała się wdawać w awantury
![]()
Tak więc z dniem dzisiejszym oficjalnie ogłaszam, że Bisia jest zupełnie normalnym, wesołym kotkiem
kciuk pisze:Wcześniej zatrzegałam się, że " nigdy więcej kota", zwłaszcza, jak Kajtuś zmalrtetowal pazurami dopiero co przywiezione od tapicera meble![]()
Ale teraz coraz częściej myśle o przygarnięciu dorosłej bidy, ale syn zdecydowanie sprzeciwia się ( choć wczesniej deklarowal, że jak kiedyś, w bliżej nieokreślonej, ale bardzo dalekiej przyszlości zabraknie Kajtusia, to weźmiemy innego kotka ) Myśle, ze jest to jego sposób na odreagowanie straty , tak więc poczekam jeszcze troszkę![]()
kasia86 pisze:Przyjęłam do wiadomości że Bisia jest już grzeczna dziewczynka
weatherwax pisze:Pazurek i Łapka przywróciły sens mojemu życiu. Nigdy nie zapomnę Pumy, ale te kotki też potrzebują swojego człowieka - nieśmiały, lękliwy Pazuruś i odważna, ciekawska Łapcia-alergiczka.![]()
Bardzo się cieszę, mb, że sytyacja kocio-kocia w Twoim domu się unormowała.A kocio-ludzka też się unormuje, zobaczysz. Mrusia jest mądra, porozmawiaj z nią i wytłumacz, że to wszystko dla jej dobra. Ona zrozumie!
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 103 gości