Japonska Ksiezniczka Migo - pobiegla w strone swiatla [']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 25, 2009 20:37 Re: Japonska Ksiezniczka Migo - pobiegla w strone swiatla [']

nigdy nie zapomnimy :cry:
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Śro lis 25, 2009 20:56 Re: Japonska Ksiezniczka Migo - pobiegla w strone swiatla [']

Spojrzałam na 5tą stronę... Tam jest jej cudne zdjęcie... :(
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro lis 25, 2009 21:05 Re: Japonska Ksiezniczka Migo - pobiegla w strone swiatla [']

o Migo mysle czesto, nadal rycze na jej wspomnienie
nie da sie zapomniec
MalaMi jest tak podobna to Migo.. codziennie mi przypomina

ciagle zal

natur11

Post » Śro lis 25, 2009 21:25 Re: Japonska Ksiezniczka Migo - pobiegla w strone swiatla [']

wspomnienie to boli-może pomoże
Jest takie miejsce, zakątek w niebie, który nazywa się "Tęczowy Most"... Kiedy umiera kochane przez nas zwierzę, wędruje ono on do Krainy Tęczowego Mostu. Są tam piękne łąki i wzgórza, dostatek jedzenia i wody oraz zawsze piękna pogoda, a nasi przyjaciele czują się tam wspaniale.
Zwierzęta, które były stare lub chore odzyskują siły , są znowu takie jak za najlepszych czasów. Bawią się i biegają wspólnie ale nadchodzi taki dzień kiedy jedno z nich zatrzymuje się i patrzy w dal. Oddziela się od innych zwierząt i zaczyna biec coraz szybciej i szybciej. Dzieje się tak kiedy zobaczy Ciebie- jego opiekuna. Kiedy tam się spotkacie już nic i nigdy was nie rozdzieli. Bawicie się razem, znowu patrzysz w pełne zaufania oczy swojego przyjaciela i gładzisz jego głowę. Przez pewien czas nie byliście razem w życiu ale zawsze byliście razem w swoich sercach.

Wtedy przejdziecie razem przez Tęczowy Most ...
mam waryjota na punkcie KOTAhttp:
http://change.menelgame.pl/change_please/4432616/
proszę kliknij nic nie kosztuje-dziękuję

dzidek

Od: Pon wrz 03, 2007 20:15

Post » Czw lis 26, 2009 9:56 Re: Japonska Ksiezniczka Migo - pobiegla w strone swiatla [']

dziś jest rocznica, kiedy Migo wybrała się za tęczowy most... w urodziny Beksińskiego..... może teraz siedzi mu na kolanach i razem słuchają Sisters of Mercy czy też Clan of Xymox... gdzie ty się tak śpieszyłaś.......

pamiętam jak Migotka zwykle stawał nóżkami w maśle kiedy robiłem śniadanie, jak kradła szynkę, jak piłeczkował i jaka czasami była niesforna, jak bawiła się z Amisiem i jej zezola pamiętam ....i ten ostatni dzień pamiętam....do końca życia go zapamiętam moja migo-jagodzianka bo tak do niej mówiłem i zwykle sypiała na lodówce w kuchni, by baczyć co sie tam dzieje i czy czasem coś nie można by było zwędzić....bardz, bardzo mi jej brakuje....

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Czw lis 26, 2009 17:28 Re: Japonska Ksiezniczka Migo - pobiegla w strone swiatla [']

Migo była niegrzeczna i to nas cieszyło... Nasz Zezolek maleńki... :cry: :cry: :cry:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Czw lis 26, 2009 18:32 Re: Japonska Ksiezniczka Migo - pobiegla w strone swiatla [']

i znowu rycze...........

natur11

Post » Czw lis 26, 2009 18:43 Re: Japonska Ksiezniczka Migo - pobiegla w strone swiatla [']

ja pamietam ja malenka, jedna jedyna z trojki kociat miala sile wrzeszczec i domagac sie jedzenia

wczesniej schroniskowej mamce, kotce Buni zgryzly sutki, ona nie miala juz mleka, a one tak bardzo byly glodne
nikt je nie dokarmial sztucznie

jak je zobaczylam juz tylko ona chciala walczyc

przyjechala, mala, wiecznie glodna, mruczaca kuleczka
pozniej lecznica, walka z kk i kilka teorii na temat jej oczka
dlaczego trzecia powieka ciagle zakrywa polowe jednego
dopiero dr Garcarz odbarczyl oczko, trzecia powieka lekko przyrosla do rogowki

wieka radosc, bo znalazla u was dom
od razu testy i wielki szok - nie wiem czy dobrze pamietam ze bylo to 7 grudnia, wyniki: felv pozytywny
nie mialam wczesniej kontaktu z ta okrutna choroba ale ryczalam jak dziecko, to byla bardzo, bardzo zla wiadomosc

zaczela sie walka z niewidzialnym
miala najlepszy dom pod sloncem, najlepsza opieke, milosc, niczego jej nie brakowalo

wydawalo sie ze prowadzimy, ale 21 listopada 2008r. w piatek cos niepokojacego zaczelo sie dziac...

odeszlas

dolaczylas do Okruszki
dwie przyjaciolki z dziecinstwa - na zawsze razem

natur11

Post » Czw lis 26, 2009 22:00 Re: Japonska Ksiezniczka Migo - pobiegla w strone swiatla [']

to jest ta godzina..... :cry:

i ta audycja.... http://w756.wrzuta.pl/audio/8J4mItUR5Ew ... 1999-10-24

nigdy jej do końca nie wysłuchałem....

ech Migolku kochany coś ty narobiła......

Bakeneko

Post » Czw lis 26, 2009 22:16 Re: Japonska Ksiezniczka Migo - pobiegla w strone swiatla [']

Obrazek

natur11

Post » Pt lis 27, 2009 0:02 Re: Japonska Ksiezniczka Migo - pobiegla w strone swiatla [']

:crying: poryczałam się, tak jak wtedy gdy przeczytałam że odeszła. nie wiem czemu, ale ta kotka bardzo bardzo mnie wzruszała, tak bardzo chciałam żeby jej się udało. Migotko cudowna [']

andziula20

Od: Czw lip 26, 2007 22:03

Post » Pt lis 27, 2009 0:13 Re: Japonska Ksiezniczka Migo - pobiegla w strone swiatla [']

:cry:

[']
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw lis 25, 2010 20:10 Re: Japonska Ksiezniczka Migo - pobiegla w strone swiatla [']

Jutro miną 2 lata...

Migosiu, Migosiu... :cry:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pt lis 26, 2010 1:20 Re: Japonska Ksiezniczka Migo - pobiegla w strone swiatla [']

Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pt lis 26, 2010 8:25 Re: Japonska Ksiezniczka Migo - pobiegla w strone swiatla [']

migosiu, z nóżkami w maśle.... :(

Bakeneko

[poprzednia][następna]